Trei marci media nemtene stau sa intre pe piata

3

O firma din Piatra Neamt a depus in mai, la OSIM, trei solicitari pentru aprobarea a trei marci din sectorul media, mai precis un radio si doua ziare ale caror nume seamana, in opinia noastra, prea mult cu altele care exista deja: Radio Est cu Radio Nord-Est , Monitorul de Est cu Monitorul de Neamt si Ziarul de Est cu Ziarul de Iasi sau Ziar Neamt.EST TV e18
Firma care a depus cererile este S.C. INFO TOTAL PRESS S.R.L., care detine licenta pentru postul de televiziune Est Tv din Piatra Neamt. Nu gasim informatii ca s-ar fi facut opozitie la cele trei marci: Radio Est, Monitorul de Est si Ziarul de Est, ceea ce inseamna ca in curand e posibil ca trustul EST sa se mareasca, si in conditiile unei prezente TV-ziar-radio sa devina primul trust de presa important la nivel regional.
Tehnic vorbind, EST-TV se ridica mult peste nivelul oricarei televiziuni regionale din Romania. Asteptam sa vedem daca se vor mentine standardele tehnicie si la noile branduri, caz in care  trustul EST are sanse reale sa surclaseze entitatile media zonale pe anumite segmente de interes informational.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Combinatul de producere si colportare de stiri, zvonuri, barfe, mai deschide 3 „fabrici”de acelasi tip. Somerii din zona Est, vor putea sa se angajeze la cele cateva unitati, de unde vor putea obtine venituri substantiale. Nivelul de trai in zona Est, va creste proportional cu nr. de noi unitati media, ce vor aparea pe piata. Asta, pentru ca va veni ziua, cand la fiecare ziar, va trebui atasata si o bancnota de 10 lei(macar). Un calcul sumar, ne arata ca 30 de zile= 300 lei.Cei cu familii mai numeroase, vor citi mai multe gazete, caz in care si venitul lor va creste.Televiziunile, vor face castinguri, platite, pentru filmarea unui promo : te uiti la noi… Ai scapat de nevoi. Tichia de margaritar e din ce in ce mai folosita.

  2. Vasi spune

    Cred ca se pregatesc pentru viitoarele alegeri :))

    1. feraru marcel spune

      100% CORECT. Problema e , noi pentru ce ne pregatim ? Vorba turmentatului : Eu cu cine votez ?, Hac. Daca „pun botu'” la astia,m-am ars, daca-l pun la ceilalti, idem. Din aceasta dilema, nu putem iesi. Am zis !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate