Stiti ce s-a intamplat din cauza Festivalului de Folclor Ceahlăul 2013?

1

Activand in mediul virtual urmarim in permanenta tot ce apare nou si e legat de Piatra Neamt si monitorizam inclusiv zonele internetului ce nu sunt foarte vizibile la cautarile normale, fiind editate in alte limbi decat romana .
In ultima perioada am observat ca pentru prima oara la o manifestare din Neamt , participantii au mers fiecare in tarile lor si au promovat prin inregistrari video orasul Piatra Neamt facand mai multa reclama orasului decat au facut unii „profesionisti” pe multi bani .
Asta este cu adevarat o performanta remarcabila ce s-a intamplat exclusiv din cauza Festivalului de Folclor Ceahlăul .





Zeci de astfel de clipuri au aparut si apar zilnic in continuare pe internet, postate de participantii straini si strang vizualizari de la o zi la alta, ca sa nu va mai spunem de paginile pe care le detin participantii pe retelele de socializare . Prin aceste clipuri strainii pot afla de oras, imprejurimi, Lacul de la Bicaz, telegondola si chiar cafenele de fite. Cam asa arata o promovare adevarata a orasului si cam asa ceva duce vestea in lume ca exista Piatra Neamt si ca merita vizitat .
Festivalul de Folclor Ceahlăul a promovat de zece ori mai bine orasul si zona decat facatura aia de targ de turism rural in care s-au investit peste 100.000 euro.
Asadar pentru specialisti in promovari turistice din Neamt nu am decat doua vorbe sa le spun: Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. George D. spune

    Asa este. Bravo colectivului Centrului pt Cultura!
    Insa:
    Ati vazut bugetul Festivalului?
    Cine a finantat aceasta manifestare?
    Ce obiective turistice din judet s-au promovat? Ce fel de turism se poate face in zona – telegondola, terase, un festival de folclor si…? Parca nu asta e Judetul Neamt, sau e prea putin pt. banii alocati.
    Trebuie sa apelam si la realii specialisti (sau sa profitam de aceste ocazii si sa aratam intreaga zona si tot ce se poate vedea). Clipuri cu terase am mai vazut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate