Accident rutier cu o victima pe bulevardul Traian

1

In data de 27.07.2013 in jurul orei 13.00 un pieton care se pare ca traversa neregulamentar a fost surprins si lovit de un autovehicul care circula pe directia Centru – Maratei .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Alex spune

    Eu nu inteleg pietonii acestia, ok , vrei sa traversezi neregulamentar , pe riscul tau , te asiguri st. dr. ..si inca o data pana cand crezi ca e liber. Nu e singurul care a facut acest lucru si cu siguranta nu va fi nici ultimul. Lucrul care ma deranjeaza poate mai mult , sunt pietonii care traverseaza pe „zebra” , de fapt nu pasesc pe acel marcaj , parca se arunca , parca au ochelari de cal , uneori cred ca sunt zombi . Oke , e dreptul tau sa traversezi pe acolo , insa draga pietonule , atunci cand pasesti , nu se activeaza doua ziduri care te protejeaza pe tine de orice participant la trafic si esti in siguranta maxima. NU mai sariti , plonjati , aruncati pe acea trecere , cand un participant la trafic (o masina) este la 2-3 m de marcaj , chiar daca are 30 km/h , e posibil sa nu aiba timp sa opreasca , chiar daca te-a vazut de ceva timp. Si cu asta inchei , ar trebui educati unii pietoni , sa nu mai fie kamikazee , chiar si pe trecere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate