Prefectul si presedintele CJ trebuie sa stea la rand

0

Pe la inceputul anului va spuneam cum domnul Culita Tarata are un profil fals pe facebook. Intre timp si alti politicieni printre care si domnul prefect George Lazar s-au pomenit ca au pagini pe site-urile de socializare si ca cineva le substituie identitatea folosind-o in mediul virtual.
Problema este insa ca acest fenomen este atat de extins incat toti oamenii politici au identitatile furate de mai multi binevoitori, iar dincolo de dezavantaje, aceste profile false sunt totdeauna motiv de amuzament pentru internauti .
Asadar, credem ca domnul prefect si domnul presedinte trebuie sa stea la rand pana ce le va rezolva cineva problema sau sa apeleze la un profesionist care sa ia legatura cu portalurile de socializare si sa le stearga paginile, cu toate ca profilele false ale personalitatilor nationale sunt mai mult de amuzament, iar in cazul celor locale credem ca sunt facute intentionat pentru a fi utilizate in discreditarea celor carora li s-a furat identitatea.
Dar sa zambim impreuna privind cum se vede acest fenomen pe youtube.com de exemplu .
profile-false

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate