PRM nu se dezminte si insista sa ramana un partid …. ciudat

4

Dupa ce am primit si publicat un comunicat ce spunea sub stampila PRM ca la Neamt este un nou sef al partidului iata ca duminica noaptea , probabil de la ceva probleme cu fotosinteza , am primit un alt comunicat care ne spune ca primul e aiurea desi primul are o stampila mai autorizata decat al doilea ….
Referitor la al doilea comunicat trecand foarte repede peste modul imperativ in care ni se cere confirmarea de primire il sfatuim pe domnul Badea sa dea afara pe cel care a trimis comunicatul ( daca l-a trimis chiar domnia sa sa aplice aceeasi masura ) deoarece comunicatul a fost trimis in varianta word cu stampila si semnatura scanate in elemente separate ceea ce inseamna ca actul trimis nu este semnat si stampilat real ci este rezultatul unei smecherii electronice care nu prea are valoare ca sa nu mai spunem ca oricine a primit acest document are acum la dispozitie in varianta electronica semnatura domnului Badea si stampila partidului .
comunicat-prm

PS: Nu stim ce aveti voi in cap la PRM, dar ar cam fi cazul sa anulati una dintre stampile si sa va hotarati care are autoritate si care nu ca daca voi va permiteti sa va bateti joc de membri si simpatizanti, noua nu ne prea place sa ne batem joc de cititori oferindu-le informatii diametral opuse .
Asteptam de la oricare dintre cele doua parti din PRM o copie dupa demersul prin care declara nula cealalta stampila .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. prm spune

    VADIM … pune … PRM la dispozitia Miscarii Populare!

    Vadim ar fi fost primit, în cele din urmă, în secret, săptămîna trecută, înaintea plecării la Paris … de Băsescu! TROCUL încheiat: Băsescu să dirijeze dosarele … cu delapidările din fondurile europene şi fapta penală comisă la evacuarea sediului PRM … către soluţii convenabile … iar Vadim … la schimb …. să recapete puterea în PRM şi să pună la dispoziţia … MIŞCĂRII POPULARE … oamenii şi mai ales sediile. Iată explicaţia „Congresului” organizat ilegal în 20 iulie cu oamenii plătiţi şi adunaţi la întîmplare de prin judeţe şi a înlocuirii ilegale a peste 10 preşedinţi de filiale! … La PRM Neamţ … e „numit preşedinte” … de însuşi Vadim … chiar … un PDL-ist (consilier local PDL 2 legislaturi!!!!!)- aripa Miscarea Populară …. Si in celelalte judeţe situaţia e asemănătoare!!!!

  2. de astazi coroi spune

    imi pare rau ca oameni seriosi care au muncit o viata pentru tara si apoi pentru prm a ajuns sa fie ridiculizati de persoane care cunosc foarte putin sa nu zic de loc activitatea filialei neamt prm.nu sunt membru acestui partid dar am avut prilejul sa ma confrunt cu acesta filiala.era o atmosfera de angajare,sobra si lipsita de momente neserioase cum era la alte partide.a veni acum si a alatura pe badea cu stejarel este un lucru sinistru.si vadim v-a realiza ca ceea ce a facut la neamt se numeste sinuciderea partidului.nu se poate sa dai o hartie de la bucuresti si sa predai filiala partidului la cheie in conditiile in care tu nu ai facut nimic pentru acea filiala.sa inteleaga vadim ca pacaleala din 2009 cu europarlamentarile nu mai tine.atunci pe dea moaca si prin munca sefilor de filiale prm si png a ajuns si europarlamentar si a luat si un sac de bani de la becali pentru sustinerea partidului.atunci sefii de filiala prm nu erau batrani si banditi.SPER IN MINTEA DE PE URMA A LUI VADIM SI INCETAREA SITUATIEI RIDICOLE SI SINUCIGASA IN CARE SE AFLA PRM..

  3. janel iosub spune

    Am si eu o intrebare pt. di Badea: Daca matale ai fost ce ai fost pe la securitate si acest aspect a fost trecut cu vederea in decursul anilor, v-as intreba la ce varsta ati dori sa arborati steagul politicii, tinand cont ca aveti cca 80 de „anisori”? Nu cred ca PRM s-a nascut si doreste sa moara cu dl Badea la Piatra-Neamt!?! In ciclul vietii, logic, generatiile predau stafeta sau functiile detinute(atat cat este cazul) si generatiei mai tinere, sau, cel putin asa cred eu, deoarece TUTANKAMON A FOST UNIC!

    1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

      De ce nu intelegeti ca omul este in misiune? Asa e ordinul asa executa.De la secu si de la servicii in general se iese la pensie doar dupa moarte.Si nici atunci.Se mai asteapta vreo cinci ani pare-mi-se. A se observa ca el este miezul in toata treaba asta cu PRM.Si raul facut este unul imens. Acesta este sfarsitul PRM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate