Nistor Stejarel Dumitru, noul presedinte PRM Neamt

2

Biroul Permanent al partidului Romania Mare a hotarat in sedinta din 7 iunie 2013 ca Nistor Stejarel Dumitru sa asigure in regim de interimat conducerea filialei nemtene a PRM.
In cadrul aceleiasi sedinte, Biroul Permanent a decis totodata excluderea din PRM a fostului presedinte al filialei nemtene, Dumitru Badea si a doamnei Catalina Moisa. Decizia a fost luata in conformitate cu articolul 32 din statutul PRM.
Prioritatea noului presedinte pentru perioada imediat urmatoare este reorganizarea filialei nemtene a partidului in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii PRM in judet.numire-prm

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. carcotas spune

    Da ce zici bre de Stejarica. Nu-i prea mare caciula pentru 1+1=3? pardon, 2, da face 3 ca mulg si eu ceva, ca nu ma’ e ca pe vremea lu JIJI.

  2. de astazi coroi spune

    la o lectura sumara a statutului prm se poate observa ca documentul cu numele de DECIZIE NU ESTE STATUTAR,nefiind statutar nu se poate aplica.potrivit art.69 din statut;forurile de conducere din structura prm adopta HOTARARI.ddeci nimeni,inclusiv presedintele nu poate emite si semna DECIZII.nici unde in statut nu este mentionata FUNCTIA INTERIMARA LA NIVEL DE FILIALA JUDETEANA PRM.DACA NU ESTE MENTIONATA IN STATUT NU POATE FI INCREDINTATA NICI UNEI PERSOANE,de aceea cred ca actul prezentat sun ca pe vremea lui becali cand varu virgil vindea functii.pacat ca prm-ul se considera un partid serios si nu umbla cu inprovizatii.de asemenea nu s-a respectat art,32 din statutul prm privind procedura statutara de aplicare a ;destituirii din functia de conducere si excluderea din partid.profesia lui vadim,care are angajare metaforica,face sa aiba multe lacune de pregatire juridica.este regretabil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate