Asa le mai place unora sa isi asume merite pe care nu le au …..

1

Recent, domnul presedinte al CJN a prezentat un raport legat de primul an de activitate si printre ele ne-a povestit si de cum se lupta cu presupusele hotii de pe la Apa Serv , Drupo , Troleibuzul . Am intrebat direct pe domnul Culita Tarata daca el sau CJN au tras semnalele de alarma in urma carora au fost demarate cercetarile penale la aceste societati, si contrar la ceea ce stiam noi, domnul Tarata foarte senin si-a asumat unele lucruri .
Desigur ca am reverificat ceea ce stiam cu siguranta si putem sa il anuntam pe domnul presedinte al CJN ca politia a demarat cercetarile in urma AUTOSESIZARII, nu ca a depus domnul Tarata sau CJN-ul vreo plangere la adresa celor trei societati notate mai sus . Asadar domnule Tarata , exact cum spuneati dvs. domnului Dan Constantin „Puneti mana si faceti plangere sub semnatura proprie si dupa aia mai discutam” iar pana atunci vedeti daca nu cumva politia s-a autosesizat din presa …. cine stie …. poate sunt altii care au mai mult curaj decat dumneavoastra sa o faca sub „semnatura proprie” si mai mult de atat , puneti pe unul dintre oamenii dumneavoastra  sa vada prin ce ziare au aparut prima oara indicii concrete despre neregulile de la Apa Serv , Drupo si Troleibuzul .
Ori suntem noi prost informati , ori cei de la politie nu stiu de la ce s-au apucat de cercetari sau poate efectiv habar nu avem despre ce vorbim sau poate nu dumneavoastra mintiti cu seninatate ci noua ni se pare , caz in care ne cerem scuze public si asteptam cu interes sa vedem si sa publicam copii dupa plangerile penale facute de dumneavoastra „sub nume propriu” in legatura cu ce se presupune ca s-a furat pe la Apa Serv , Drupo si Troleibuzul .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. de astazi coroi spune

    tarata nu are nici un interes sa depuna plangere penala sau sa faca ordine la aceste societati.interesul lui ,ca intotdeauna ,este sa-si numeasca gasca in functii;aga ca specialsti,care sa-i sifoneze bani.ce s-a ales de oamenii de la directia silvica neamt care l-au sustinut pe tarata?de aceea nu cred nimic din ceia ce prezinta tarata nu pentru faptul ca minte dar la unele probleme habar nu are.un exemplu;politia a inceput cercetarile penale in legatura cu ce se intampla la apa serv apoi nu stie din ce cauza si-a declinat competenta catre parchetul de pe langa judecatoria p.neamt.logica si cunoastere de bula.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate