Misiuni ISU Neamt pentru salvare persoane şi evacuarea apelor din gospodării

0

1. Detaşamentul de Pompieri Tg. Neamţ a intervenit cu, 5 subofiţeri,1 autospecială cu apă şi spumă şi 1 motopompă pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă inundată din cauza infiltrării de apă prin acoperişul avariat în urma fenomenelor meteo din zilele anterioare, în com. Răuceşti, sat Oglinzi.
2. Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt a intervenit cu 1 ofiţer,7 subofiţeri, 2 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 1 autoturism de serviciu, 3 motopompe şi 1 electropompă la 4misiuni de evacuare a apei din gospodării (curti,anexe,beciuri şi subsolul unui bloc) pe raza municipiului Piatra Neamt si anexa Văleni si 1 misiune pentru degajare aluviuni dintr-o gospodărie din anexa Văleni.
3. Detasamentul de Pompieri Roman a intervenit cu 1 ofiţer si 13 subofiţeri cu 2 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 1 autoturism de serviciu şi 3 motopompe la 4 misiuni de evacuare a apei din gospodării (curti ,anexe,beciuri) pe raza comunelor Bozieni, Ion Creangă, Valea Ursului şi Icuşeşti. La aceste misiuni au mai participat 4 voluntari cu 1 motopompă de la SVSU com.Bozieni, CLSU com.Icuşeşti – 1 primar, iar în com.Valea Ursului CLSU şi SVSU cu 1 primar şi 4 voluntari au acţionat pentru salvarea a 5 persoane (2 adulţi şi 3 copii) dintr-o locuinţă afectată de inundaţii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate