Braconaj piscicol

1

În ziua de 25.06.2013, în jurul orei 15.00, politisti din cadrul Postului de Poliție Trifești l-au depistat la o baltă amplasată în apropierea satului Trifești pe P. Ioan, de 57 de ani, din localitate, care pescuia folosind o plasă tip monofilament.
În cauză se continuă cercetările, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere sau utilizare la pescuit a uneltelor din plasă tip monofilament.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marcel Fieraru spune

    La proces sa se tina cont ca intimatul a ajutat foarte multi oameni nevoiasi din satul lui. Deasemenea a ajutat si biserica,10% din prada revenind preotului din sat,care a putut astfel sa mai scape de cheltuieli si sa-ntretina asezamantul bisericesc. Oamenii din sat sa confectioneze grabnic pancarte pe care sa scrie mare FREE….(numele lu’ hotu’ )iar BOR-ul sa se implice numaidecat,sa ia bietul om cu suspendare sau sa fie gratiat. N-ai sa vezi ! Asta o sa faca puscarie,ca-i percol social si trebuie reeducat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate