Cum poti sa iti faci nervi intr-o zi de sambata ?

24

 strandul

Sambata , mare greseala , am mers la strandul din Piatra Neamt sa ma intalnesctichetstrand cu un prieten si sa beau un suc impreuna cu nevasta . Cum am intrat, o doamna m-a si inzestrat cu un bilet unde scria ca dau 50 de lei bilet-accesdaca il pierd si daca nu il pierd t0t dau dar alta suma corespunzatoare timpului petrecut intre gardurile strandului iar pe sotia mea a bucurat-o cu un alt bilet mai colorat in valoare de 3 lei . „Ce sa faci asta e, trebuie sa traiasca si Perla Invest din ceva sa poata da bani pe publicitate la slugile PDL „, mi-am zis si am plecat spre terasa unde trebuia sa ma vad cu amicul meu , terasa care se afla pe langa bazinul mic .
Am tot incercat cateva alei catre locatie dar toate erau intrerupte brusc de garduri, asa ca a trebuit sa ocolesc foarte mult pana  sa gasesc o intrare, iar cand am gasit-o, surpriza…. o alta doamna s-a oferit sa ma doteze cu alte doua bilete de acces in areal cu 10 lei bucata . Asadar inca 20 lei dati fix degeaba .
biletpiscinabonsucCand am ajuns sa iau in sfarsit sucurile cheltuisembonpoarta deja 230.000 lei vechi,  plus doua sucuri, am scos scurt din buzunar 330.000 lei vechi si macar de ar fi meritat, dar am primit doua sticle de suc , fara pahar , m-am asezat la o masa fara scrumiera , pe un scaun de lemn si o masa murdara si ma uitam in jur cum sarmanii copii calcau prin pietrisul presarat cu chistoace .
Desigur ca nu mi-a tihnit sucul, asa ca am plecat relativ repede iar cand am ajuns la poarta si am dat biletul ce nu trebuia pierdut am mai dat ceva banuti ca sa fie o suma rotunda sa coste sucul cat la striptease la Cazinoul din Constanta .
Probabil precum rechini care simt miros de sange , cativa politisti au simtit si ei miros de oameni cu bani, ca altfel nu poti sa vii la strand, si pana la pod la Caprioara am intalnit , nu o sa va vina sa credeti, doua echipaje de politie, unul care oprea masini , tocmai oprise un camion si inainte de pod un echipaj cu radarul, ca am zis ca a innebunt detectorul meu, dar nu, domnii erau vigilenti .
Asadar, o vizita la strandul din Piatra Neamt poate sa te lase fara bani , fara permis si categoric fara chef de a te mai intoarce prea curand .
politie1 politie2
Pentru cei care se aventureaza in strand recomandam sa se intereseze in prealabil de preturi si de conditii pentru ca in opinia mea , sa merg cu sotia si sa beau un suc si sa mi se emita 6 hartii ( bonuri si bilete ) mi se pare ….nici nu stiu cum sa o definesc ….baietii de la bloc ar spune ca este „japca pe fata” eu spun doar ca mi se pare ciudat .

Galerie Strand Piatra Neamt strand3 strand

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
24 Comentarii
  1. Marcel Fieraru spune

    Stimati colegi intru comentat,” cetind” eu unele comentarii nu pot sa nu-mi exprim nedumerirea sau stupoarea uneori dupa parcurgerea acestora. Traiesc,ca si voi,de 23 de ani in capitalism,in oranduirea corecta si democratica,care da dreptul tuturor sa aiba o proprietate. Garantata si inviolabila,probabil. Pai daca-i asa,nu-i normal ca eu sa restrictionez accesul in curtea,pe pamantul meu ? E normal sa intre oricine sa se bucure de conditiile ” capitaliste” pe care le-am creeat,intru bucuria ochiului si sufletului locuitorului acestei urbe ?? Ai ” mangoti”? OK,esti binevenit sa-ti umpli plamanii cu ozon,iar pielicica sa ti-o uzi nitel in apa bazinelor. N-ai ?? Fa pasi,tataie la Preluca sau oriunde te poate duce masina ta de ” calic”. Ce-i asa de greu de priceput ? Ne-am lepadat de ” iepoca” de trista amintire cu bucurie si lacrimi in ochi, visand la libertate. Acum o avem ! Sa ne bucuram de ea cat mai dureaza.

  2. remus spune

    Domnul JURNALIST ! totusi dv stra care stiti situatia ,mersul treburilor din strandul din P NT ! ati mai comiso o data,dand peste un sfert de milion vechi PE CE ? AICI sunt deacord cu cel numit COCOSILA , nu stiu ce AUTO aveti D VSTRA !intru n timp era un OLCIT cu sigla ZIAR de NEAMT prin oras, in fine ORICUM cu 40 de roni se puteau face : 20 ron ,benzina PETROM 5 l mergi pana in 100km distanta ! 6 lei ,2 sticle ori doze de suc de la LIDL,14 ron si cv de pus pe un gratar, iar restul suit in masina si in limita a cei 100km distanta ,E imposibil sa nu gasesti un loc in care sa stai la soare si undeva pe malul apei , fara sa fii bazait de mustele de la caii de langa strand, damf de balega ,mai nou daca stai mai spre,calea de acces ori parcarea auto ,de miros de benzina si ulei ars DE la garajul UNDE sunt TRANCARICIURILE alea de mers pe teren off road .ASA ca vorba lui COCOSILA ,bleg sa fii sa mai incerc la strand !

    1. gabi spune

      Si eu am OLTCIT si bani putini, ca pe cei multi ii dau pe taxe si impozite, cu care taxe si impozite a construit edilul european” strandul, gondola etc. Asa ca vreau draga „remus” sa ma bucur si eu, la preturi rezonabile de investitiile facute in oras pe banii mei. Intelegi cum vine asta?Sau esti si tu vrun porocaliu imputit care ne dai sfaturi dupa ce ne-ai jupuit 10ani.N-ai decat sa te iei cu Cocosatul si sa va dati sfaturi unul celuilalt.Strandul e patrimoniu Primariei si, de el tre sa ne bucuram cu totii.
      Asa ca, drum bun pe insoritele plaje de la Preluca , domnule „remus”

      1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

        Gabi e dus(a) rau de tot pe tarla.

        1. Marcel Fieraru spune

          RUSINE !!!,d-le ” nationalist”. Cum poti folosi asemenea cuvinte obscene cand te referi la scumpa noastra colega de comentarii,respectabila si onorabila ” doamna” Gabi? Nu se poate sa nu fii de acord ca bunurile poporului,pentru care s-au jertfit milioane de pietreni nemteni in timpul odioasei , regretatei oranduiri (careia nu-i scriu numele),sa se afle azi in mana unor verosi si imputiti burghezo-mosieri de tip nou ??? Eu sunt intru-totul de acord cu’ mneaei,astfel ca cer si eu exproprierea urgenta a bunurilor dobandite pe cai ilegale de acesti jmecheri si trecerea averilor astora in mainile noastre,a poporului muncitor si truditor, ca sa ne putem bucura mocca de bunastarea lor capitalista. Ptiu !! Eu o voi sustine, neconditionat pe aceasta ” buna” d-na,ceea ce te rog si pe d-ta !! Daca n-o vei sustine e clar ca esti portocaliu,si te hranesti de ani buni din afaceri dubioase cu primarul si sleatca(sic) lor de imbuibati. Fa bine si revizuieste-ti comportamentul si comentariul,pentru ca totusi,te adresezi unei ” doamne” Cere-ti scuze,ca sa ne dovedesti ca nu esti potrocaliu !!!!URGENT . Ati scris tarla sau târlă ??? A doua varianta as considera ca e mai potrivita. Al d-vs marcelica…..stiti d-vs si mai cum.(da’ va-nselati).

  3. Anca spune

    Fratilor va dau un sfat si va rog sa mi-l urmati, daca totusi scrieti ce va doare si ce nu va convine……intrati pe pagina de Facebook si gasiti pagina acestei instituti,,COZLAPARC,, ca acolo citeste cine ar tribui sa invete din tot ce scrieti aici,aici scrieti degeaba ca nu citeste cine ar trebui….!!!

  4. COCOSILA spune

    TOTUSI,CINE VA DUCE FRATILOR ACOLO,mergeti la preluca,la cut, negulesti,sunt zeci de locuri de plaja in natura mai frumoase!

    1. gabi spune

      Da tu ce vrai, ma? Sa nu ma duc in strandul facut pe banii mei? Sau vrai sa mai platesc inca o data ca asa vra sefu’tau, Pinalti? Du-te tu la Preluca si fa plaja pe gratis, or mai bine la la Ghindaoani, nu ne trimite pe noi. Noi vrem la Piatra Neamt, in strandul construit cu eforturi financiare colosale de catre noi. Ai inteles,COCOSATULE?

  5. Gheorghe Ioana spune

    Atat timp cat sunt prosti care platesc biletele la intrare…ei vor profita!
    A facut cineva scandal?A zis cineva ceva? A.. pe la colturi toti barfesc si atat.

  6. Marcel Fieraru spune

    Da,d-l sef,taie-mi comentariile la comentarii,ca pe mine nu ma cheama ca pe altii, care au voie de la ” imparatie” sa nu fie de acord cu ce-si dau altii cu parerea. Poate de la nume mi se trage, ca la culoare sunt la fel cu majoritarii. Da’ probabil asta-i mult trambitata impartialitate, care caracterizeaza ziarul. Ce sa-i faci daca nu pot pupa funduri si nici sa fiu de acord cu exagerarile. Si mai da dracu’ si scriu si frumos si corect gramatical, spre osebire de altii care-si permit sa jicneasca patura oamenilor muncitori si nevoiasi.

    ADMIN : Sunt aprobate toate dar a fost sarbatoare si nu a stat cineva sa le aprobe imediat .

  7. Bogdan spune

    Ciudat tare în ştrandul asta, dacă îti merge minte poti sa faci o gramada de magarii. Iar cu privire la echipajele e politie, am patit-o, m-am scos cu 3 puncte penalizaer si 4 puncte amenda !

  8. didi spune

    Mi se pare stupid sa platesc 3 lei la intrarea in strand . La bazine da , inteleg 10 lei ca sa nu mai intre toate boraturile in apa , dar aia 3 lei , de ce ? Poate ies si eu cu prietenele , in parcul strandului gen .. platesc 3 lei ! ce-i asta ? o sa se puna taxa si la statul pe banci din cate vad eu . Rusine !! Va imbogatiti din saracia noastra ??

  9. Andrei spune

    Japca pe fata pecare noi o acceptam … platesti o taxa de intrare in strand pt a consuma un mic si un suc la o terasa…… unde in lumea asta ai mai intalnit asa ceva??? bv lui Pinalti ca arunca o momeala, si noi toti hapsanii dupa o gura de distractie platim pana si gura de oxigen catusi de cat curat din strand…..

  10. Marcel Fieraru spune

    ” Nu ştiu alţi cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul naşterii mele” si la vechiul strand de ” peste” vale”,la proful care statea tolanit pe iarba alaturi de zugrav sau strungar,la pirandele care-si aduceau puradeii sa-i spele de rapanul adunat peste an in ” bazinul mic”,de smecherii care nu mai ieseau pentru treaba mica,afara din bazin,de vata pe bat,de inghetata pe bat,de babeturile care-si expuneau inghinalele ne epilate la soare,de alte atatea amintiri din copchilarie,mai ca-mi vine sa ” urlu” cuprins de manie civica : cum se poate d-lor?? Cum se poate?? Pai se poate,ca amu suntem civilizati si capitalisti si apropitari. Ce era a tuturor acum 30-40 ani,acum e proprietate privata, cu reguli noi. Iar noi tre’ sa le respectam,daca ne-nghesuie pohta sa bem o bere sau un suc pe shezlong,sub umbreluta,sau pe terasa de fatze. Si-apoi mai am o nelamurire : de ce sa te plangi cand singur ti-ai ales locul unde sa te simti bine. Te-a obligat cineva sa intri in strand ?? E musai ?? Pe vremuri,daca vroiai sa vezi un film, plateai beletul si intrai in cinematograf,azi il descarci usor si-l vizionezi in sanul fameliei. Nu te mai costa nimic. Cei care nu pot trai fara un petec de nisip s-o bere rece,le sugerez sa-mprastie pe balcon un sac de nasap,sa dashchida umbrela de ploaie, sa lase toate usile din casa deschise, ca sa fie s-oleaca de briza si gata s-or scos. Nu-i mai costa nica si se simt ca-n costa rica, pe faleza. Ham zas!!!

  11. popa gheorghe adrian spune

    Pana PULIMEA nu-si va face DREPTATE cu mana ei, nu va fi degraba vreo schimbare. DAR, DACA POPORUL INDURA IL ASUPRIM IN CONTINUARE. Ferice de cei ce au bani si isi fac cumparaturile la Parndorf, isi cumpara masini din Germania ori isi beau succul pe coasta de azur la Nisa.

    1. Marcel Fieraru spune

      D-le Popa,dupa cum bine stiti cand faceti referire la P…..e,va exprimati la adresa celor mai scoliti dintre noi. Cei care…..gandesc si nicidecum nu muncesc. Romanu’ are o vorba care spune cam asa, cand se refera la ” destepti” : ce,ba ai fi fiind si tu vr-o ****,ceva. Iata de ce cred ca va referiti la oamenii destepti din urbea noastra. Poporul,asteapta ca *****-le sa iasa in fruntea maselor sa le conduca spre noi victorii,cu o noua Constitutie,dupa chipul si asemanarea lor. Corect????

    2. Marcel Fieraru spune

      Pulimea…..,cu mana ei….doi termeni care te duc cu gandul la onanie,mai degraba decat la ruvulutie. Probabil ca n-ati vrut sa sune asa.

  12. Alex din SUA spune

    Am fost pe plaja la Miami iar strandul din Piatra Neamt pe care il stiu de anul trecut este un tomberon de gunoi in comparatie cu ce este aici .
    Nesimtirea de la Piatra Neamt este fara margini . In Miami plaja e gratuita , sezlongul , umbrela , piscina , veceul sunt gratuite iar banii sunt luati doar de la turistii care vor sa cheltuiasca .Cea mai ieftina bere costa 8 $ , un pachet de tigari 15$ si asa mai departe .
    Daca vii de acasa cu totul nimeni nu iti cere nici un dolar . Bine ca la Piatra Neamt unde nu se ofera nici 5% cat in Miami se cer bani .
    Asteptati vreodata sa vina turisti in Neamt ca veti astepta mult si bine .
    SA VA FIE RUSINE INGROPATI ORASUL SI IL SCOATETI DIN LUMEA CIVILIZATA !
    http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1235/miami-beach_3434952.jpg

    1. Marcel Fieraru spune

      Draga Alex,cand mai treci prin Miami,te rog sa cauti si firma mea. Marcello Ironman & co. Am in exploatare 5 Bitch-uri de exceptie,pe care te poti intinde gratis in prima zi. Se asigura tot tacamul,asa ca nu veni cu nimic de acasa. Lasa-ti si cardul tot la domicil, ca nu raspundem de ce se pierde dupa ce te joci pe bitch. De asemenea,mai am niste locuri incantatoare in everglades,unde te asteptam sa ne cunosti si Ali Gatorii,musulmani practicanti indragostiti peste poate de Romanian buddies,pe care-i gasesc ” de bun gust” . Deh,romanul tot Roman.
      Marcel…..Un Rom in USA casei. Tetraes bahtalo !!

      1. Marcel Fieraru spune

        Draga d-l Alex, te rog sa citesti 5 beachuri, ca m-am incurcat in englezismele astea. Sa nu cumva sa citesti biciuri , ca iara-i gresit. Se zice bice (ace,brice)etc.

  13. Leo Taxil spune

    Nu vad alta solutie decit boicotarea acestei firme-capusa aflata in slujba lui Penal-ti cu unicul scop sa-i umfle buzunarele si asa umflate de bani luati cu diverse smecherii (ca doar la asta se pricepe un pokerist) de la contribuabilul sortit sa plateasca mai scump energia electrica si uriasele datorii ale primariei falimentare pe la banci pe urmatorii 30-40 de ani pentru investitii inutile: funicular, stadion portocaliu cu pereti de sticla, tunel care nu duce nicaieri. Cite lucruri folositoare pentru oras nu se puteau face cu acesti bani…

  14. Dana spune

    Din pacate,nu e ciudat… E „normalitatea” zilelor noastre…E „normalitatea” in care cei „destepti” cer, iar oamenii de rand, cei care muncesc pebtru bucata de paine si pentru traiul de zi cu zi, sunt OBLIGATI sa dea…
    Dealtfel, ca peste tot!!!…fie ca esti sanatos sau bolnav, fie ca te duci la munca sau la o distractie… Peste tot, dai…
    Dar stati, de curiozitate,undeva langa intrarea in strandul nostru minunat si vedeti cate masini cu „amarati” nu platesc, de exemplu, intrarea…
    Si asta nu sde intampla numai in strand…

  15. gabi spune

    Asta e prietene, ti-am mai spus.Pe mosia lui Pinalti, totul costa.Acelasi lucru se intampla daca te musca sarpele sa vrei sa cumperi din oras o paine si iei masina cu tine.Dungile alea albe si pe jumatate sterse intre care pui masina, costa, ca si cand asfaltul ala nu ar fi o data platit tot de tine.Nu gasesti painea acolo, te muti in alta parte, si iar costa.Si uite-asa platesti o paine de trei ori in orasul lui Pinalti.
    Daca te uiti cu bagare de seama in jurul lui, misuna ca viermii grasi o sumedenie de banditi cu cefe de porci ,tunsi chilug, care ne buzunaresc zi de zi(vezi Claudiu Stafie,Cadar-Senatorul melcilor, Ivanov,Baciu, Puscasu etc);figuri de racheti care stau gata-gata sa sara pe tine.
    TRAIASCA USL-ul care continua sa ii ingrase si sa coabiteze cu aceste naparci!!!

    1. Mos Craciun spune

      corect!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate