Crosul Olimpic Piatra Neamţ este gata de start

0

Crosul Olimpic Piatra Neamţ, eveniment organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, Primăria Piatra Neamţ, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Academia Olimpică Română – filiala Neamt şi de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru toţi este gata de start.

Astfel, cei care doresc să participe la cros sunt aşteptaţi sâmbătă 8 Iunie, de la ora 9.00, pe strada Dimitrie Iernici la intrarea in curtea Primăriei Piatra Neamţ. In intervalul 09.00- 09.45 vor fi inscrierile urmate la ora 10.00 de startul întrecerii. Alergatorii urmeaza să parcurgă o distanţă de circa doi kilometri pe ruta Strada Stefan Cel Mare- Strada Eroilor- Stadionul Ceahlaul, punctul de finish al competitiei. La final, toţi participanţii vor primi din partea organizatorilor o diploma cu insemnele olimpice iar primele trei locuri la fiecare categorie de varsta vor primi premii in produse.
Anul acesta şi-au anunţat prezenţa la linia de start şi cca 40 de persoane cu dizabilităţi, reprezentand Centrul Scolar pentru Educaţie Incluziva „Alexandru Rosca” Piatra Neamt, Asociaţia de sprijin a persoanelor cu nevoi speciale „Luceafărul” si Fundaţia „Speranţa Doraly”.

Pentru o mai bună desfăşurare a evenimentului organizatorii vor amplasa in zona de finish un punct de alimentare cu apă în timp ce Poliţia Rutieră va restricţiona circulaţia autovehiculelor pe durata desfăşurării crosului.

Detalii suplimentare:

Elena Dabija- Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ

Tel: 0233.213069 / 0233.215249 / 0233.233016

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate