Prezent nemotivat la Consiliul Judetean Neamt

0

Domul presedinte Culita Tarata a spus la inceputul sedintei de CJN din data de 31.05.2013 ca : „La sedinta absenteaza motivati : doamna vicepresedinte Emilia Arcan , domnul Jora Aurelian , Simion Nadina , Spiridonescu Ioan si Stafie Constantin.intrebare
Noi suspectam ca cel putin unul dintre consilierii absenti motivat nu a luat legatura cu cei din conducerea Consiliului Judetean Neamt motiv pentru care il rugam pe domnul presedinte sa  spuna public la prima sedinta de CJN cum s-a motivat fiecare consilier judetean in parte deoarece cel putin unul dintre ei este de negasit si am fi curiosi si noi si foarte multi altii cum a comunicat domnul presedinte cu respectivul ales local atat timp cat nimeni nu stie unde este .
Mentionam ca am intrebat purtatorul de cuvant al CJN daca ne poate oferi informatii despre motivele absentelor si am fost redirectionati catre secretarul judetului iar de aici catre domnul Culita Tarata, deci inapoi la purtatorul de cuvant intrand intr-o bucla de comunicare pe care nu o putem depasi .
Mai trebuie amintit faptul ca daca un consilier judetean lipseste nemotivat un numar de sedinte, el este exclus din Consiliul Judetean iar daca lipseste nemotivat si cineva acopera cu intentie acest lucru avem de-a face cu o incalcare a legii penale din punctul nostru de vedere .

V.B.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate