Actiune a lucrătorilor Serviciului Ordine Publică Neamt

0

În ziua de 31 mai, Serviciul Ordine Publică Neamt a organizat si desfăsurat pe raza municipiului Roman o actiune pentru prevenirea infractiunilor stradale. La actiune au participat 20 politisti si 9 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de jandarmi Neamt.
Cu ocazia desfăsurării actiunii au fost legitimate 47 persoane, au fost verificate 28 baruri, au fost controlati 14 agenti de pază , au fost aplanate 5 conflicte si au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale în valoare de 1240 lei.
Exemple:
– A fost identificată o minoră de 17 ani din Roman care a fost reclamată de familie ca fiind dispărută din data de 28 mai. Aceasta a fost încredintată familiei.
– A fost depistat T. Florin de 45 ani din Roman jud. Neamț, care aflându-se pe str. Ștefan cel Mare din Roman a adresat injurii, cuvinte vulgare și gesturi obscene trecătorilor, iar la intervenția organelor de poliție a refuzat să dea relații cu privire la identitatea sa. A fost sancționat contraventional cu amendă în valoare de 300 lei pentru încălcarea prevederilor art. 3 pct. 1 și 31 din Legea nr. 61/1991. Astfel de actiuni vor continua si în perioada următoare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate