Felicitam Primaria Piatra Neamt in frunte cu domnul primar Gheorghe Stefan

3

Tot vazand ca se mediatizeaza bataia de joc ce trebuie suportata de oamenii bolnavi sau handicapati, am pus mana pe telefon si am sunat pe tatal unei eleve diagnosticata cu leucemie si care aplauzeprimeste de la Primaria Piatra Neamt , prin efectul legii si prin intermediul scolii unde invata o bursa sociala de 50 RON pe luna , bani care desi sunt injositor de putini, de obicei intarzie .
Raspunsul primit a fost ca respectivul copil nu a primit  banii aferenti lunilor din anul 2013 motiv pentru care felicitam Primaria Piatra Neamt in frunte cu domnul primar Gheorghe Stefan.
Cu aceasta ocazie mai mult decat functionarii primariei si primarul, felicitam calduros si consilierii USL care se duc sa doarma pe la Consiliul Local Piatra Neamt de parca ar suferi  de o amnezie post electorala si au uitat toate promisiunile facute in campanie .
Domnilor de la primarie ( functionari si politicieni de toate culorile ) chiar nu va este putina rusine ca acesti copii nu primesc jenanta suma de 50 RON / luna ?

DREPT LA REPLICÃ

15 mai 2013

Ref: Articolul “Felicitam Primaria Piatra Neamt in frunte cu domnul primar Gheorghe Stefan”, publicat pe site-ul dvs. http://www.ziarpiatraneamt.ro/ in data de 14 mai a.c.

Va aducem la cunostinta faptul ca, pentru perioada ianuarie-aprilie 2013, Primaria municipiului Piatra Neamt a asigurat fondurile necesare si s-au efectuat platile pentru bursele sociale.

Mentionam faptul ca dosarele pentru burse sociale se depun la secretariatele unitatilor de invatamant, care transmit mai departe catre  Primaria Piatra Neamt solicitari cu numarul burselor sociale si contravaloarea acestora.

Referitor la cazul pe care il mentionati in articolul dumneavoastra, persoana in cauza trebuie sa se adreseze conducerii unitatii de invatamant respective pentru a lamuri aceasta situatie.

Pentru o corecta informare a cititorilor dumneavoastra, va rugam ca inainte de a publica articolele referitoare la activitatea institutiei noastre,  sa solicitati si punctul nostru de vedere.

Serviciul Comunicare si Management Integrat

Primaria municipiului Piatra Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. dan sava spune

    Sunt convins ca toti am vrea sa solicitam punctul de vedere al primariei daca nu ai fi intampinat de un „politian” cu mutra acra care in scarba te indruma spre ultima veriga din lantul trofic municipal, avand astfel grija ca „defectarii” publici sa nu fie deranjati de la cafea..pranz…pauza…discutii…barfe…mici cumparaturi…etc…

    mea culpa am uitat sa mentionez : deranjati de la munca (cele 45 de min regulamentare)

    In concluzie…cititi presa „draci” functionari…ascultati oamenii si va autosesizati la pareri 🙂

    Felicitari echipei Ziar de Piatra Neamt !

  2. mitik spune

    Egocentrismul, interesul personal a invis! Votantii prostiti sa rabde ca altceva n-au de facut! Suntem in secolul apocalipsei…… Secularismul nu-i o gluma!” Sentimentalismele” se utilizeaza cand cere interesul de gasca sau politic…….tot aia e…”bree!”

  3. cititor ziar de piatra neamt spune

    Cine trebuie sa verifice daca banul ajunge la persoana indreptatita ??

    Sunt in totalitate deacord cu comunicatul Primariei.

    Dar daca banul NU a ajuns la nevoias – NU este cumva o deturnare de fondurii ?? Intreb eu NU am de unde sa stiu.

    Cand se trimit acei banii , NU se dau pe niste tabele comunicate de scoala respectiva ??

    Acele tabele NU trebuie sa ajunga intr-un anumit timp la primarie cu semnatura si datele personale a persoanelor respective ??

    Acel functionar public de la Primarie care raspunde si este platit si pentru aceasta aspect NU a anutat superiorii ??

    Daca leafa lui merge ….ce mai conteaza ??

    Da , in februarie sa dat pe luna setp , noiembri si decembrie -atata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate