Piţiponcul de Neamt

12

Piţiponcul de Neamt este un fel de cocalar de Romania, dar cu mai multe fiţe si mult mai disperat dupa femei. Pentru o corecta identificare a piţiponcului de Neamt, va vom oferi cateva caracteristici care il definesc .
In primul rand, este de remarcat ca piţiponcul are un unic scop in viata, si anume sa atraga atentia asupra sa, iar pentru asta face tot ce crede el de cuviinta.pitiponcul-de-neamt
In primul rand, orice pitiponc are in dotare o masina cu de 5 ori mai multi cai putere decat poate neuronul lui sa conduca, iar drept consecinta masina, indiferent de marca, este folosita la nivelul unei Dacia 1300 cu exceptia sprinturilor necesare impresionarii trecatorilor sau a pasagerilor cu sutien.
O mare parte din timpul liber al piţiponcului este consumat in localuri cu trafic intens sau la terase pentru a putea fi observat si pentru a-i putea curge saliva pe langa coltul gurii cand se holbeaza insistent dupa fetele care trec prin campul sau vizual.
Pitiponcul se imbraca de regula in haine cat mai mulate, daca este posibil cumparate de la raionul de copii in intentia de a i se pune in evidenta masa musculara pentru care merge periodic la sala si se indoapa cu tot felul de anabolizante sau suplimente nutritive. Desigur ca, desi merge la sala si alearga ca un arici constipat pe banda, nu are capacitatea de a se deplasa pe jos la piata pentru a cumpara o sacosa cu 10 kg de cartofi, iar gunoiul din casa sa este dus de alt membru al familiei.
De asemenea, pitiponcul, ca orice alt primat, este atras de obiectele stralucitoare si se doteaza cu accesorii ( bricheta , ceas etc. ), de regula copii dupa obiecte de marca .
Eforturile concentrate ale piţiponcului graviteaza in special in jurul dorintei de a relationa cu persoanele de sex opus, daca se poate, macar la fel de tolomace ca ei, in speranta obtinerii unor favoruri sexuale de scurta durata, caci oboseala survenita in urma vietii de piţiponc nu-i permite performante deosebite .
De regula, piţiponcul de Neamt vorbeste rar si flegmatic si nu are capacitatea sa raspunda la nicio intrebare de cultura generala care depaseste nivelul clasei a 3-a, dar totusi incearca in discutii sa lase impresia ca stie tot ce se intampla in lume, dar nu vrea sa comenteze, fiind obosit de atata informatie ingurgitata in creierul sau care, anatomic vorbind, poate ajunge la marimea unei nuci in cazul in care este inflamat .
Piţiponcul de Neamt este alergic la discutiile despre scoli , politici sociale , cultura generala si poate face crize de spasmofilie daca se aduc in discutie subiecte legate de munca , cinste sau seriozitate . Singurele discutii agreate sunt cele de can-can , de femei sau de masini, dar fara sa se intre in amanunte, deoarece si in aceste domenii este foarte superficial .
In realitate, piţiponcul de Neamt este un mic ratat care in conditii normale nu poate sa isi gaseasca o partenera si apeleaza la tot felul de tertipuri pe care spera sa le poata folosi pe post de prelungie a barbatiei .
In antichitate, piţiponci erau dusi in padure si lasati acolo . In timpurile noastre din cauza ecologistilor care lupta pentru protectia mediului , nemtenii sunt nevoiti sa convietuiasca impreuna cu acestia si sa le asculte aberatiile pentru ca niciodata un piţiponc nu poate vorbi in patratelul lui cand sta la o masa, ci trebuie sa ridice tonul , mai ales cand vorbeste la telefon  in asa fel incat si cel de la masa de alaturi sa priceapa ca are in apropiere un „smecher” si sa ii ceara repede chelnerului inca doua felii de lamaie .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
  1. David spune

    Pitiponcul merge si la sala si se mai indoapa si cu Probolan50 ca sa faca brandu mare:)
    Pff

  2. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Da.Bun.Bun de tot acest pmflet cred ca pot sa-i spun.Destul de talentat autorul. Dupa cum putem vedea cu totii asta-i o situatie la nivel national.Probabil daca am consulta audientele taraf tv ne-am da seama de situatia exacta in care ne aflam.Raman la parerea mea veche.Cei descrisi aici formeaza o majoritate.Ne supunem lor.

  3. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    JURNALISM, PAMFLET SI ATITUDINE! Un articol care se citeste cu placere!

  4. ion ion spune

    Toti borfasii manuiesc
    Mertzane de bucuresti
    Pitipoancele s-atraga
    Mai c-o fi vreuna de straja.

    Pitiponcul cu cardeana
    Ne da pe toti in vrajeala
    Mai ca ni-o prostii
    Sa-i dam nevasta(femeia) lui.

    Doar ca el in Piatra nu-i
    Fat Frumos a nimanui
    Cum jargonu’i la putere
    El ne da doar cai putere.

    1. x spune

      Aceasta a vrut sa fie o poiezie?

  5. certo spune

    PIȚIPONCUL PLIN DE SINE
    ÎL AUZI MEREU CÂND VINE
    CU MANEAUA LA VOLAN
    ASCULTATĂ DIN MERȚAN

    PIȚIPOANCA CEA VESTITĂ
    E MEREU MEREU GĂTITĂ
    TE AȘTEAPTĂ PE TROTUAR
    CU FAȚA PLINĂ DE VAR

  6. Andrei spune

    Jurnalism?

  7. cristi spune

    Chiar un articol foarte bun. intr-adevar asa este din nefericire, nivelul lor de gandire ajunge la nivelul primatelor, dar ei sunt … miezul!!!

  8. Gabi spune

    In Piatra Neamt, din cauza ecologistilor(sic!)e plin de pitiponci.Sunt asa multi ca au napadit si in politica alaturi de pitipoance de Neamt si in curand vor da navala si in cartofii mei, inlocuind gandacul de Colorado care se va da in sfarsit batut de pitiponc.Unii au devenit chiar presedinti de partide,pe altii care l-au impresionat mai mult pe seful orasului , acesta i-a uns directorasi pe la firmele primariei sau, pe pitipoance i-a trimis in Parlament ,”Invincibilul”

  9. popa gheorghe adrian spune

    Cred ca este unul dintre articolele p[e care le-am citit cu MARE PLACERE si in intregime. ADEVARUL ESTE CRUD, DAR ESTE ADEVAR. Orasul e plin de artfel de RETARZI, nenorocirea este ca ne obliga si pe noi, astia mai cu bun simt sa convietuim si sa le inghitim MIZERIA UMANA. Iac…ma duc la frigider sa mai iau o lamaie.

    1. Andrei spune

      Intr-adevar, bun articol! Asteptam asa ceva de mai mult timp pe ziarpiatraneamt 🙂 sper sa nu fie ultimul.

      P.s. @popa gheorghe adrian, daca n-ar fi ei, noi n-am avea de cine rade 🙂 tot raul spre bine 😀

      1. popa gheorghe adrian spune

        Da…dar sunt oameni care au 2 facultati, master, doctorat..etc si sunt saraci in comparatie ca acesti talentati care sfideaza regulile fizicii :).Sa nu mai spunem ca acesti nesimtiti nu stiu sa scrie dar au facultati, mastere si relatii de te doare mintea -evident, o parte din ei. Om rade noi de ei, dar si ei rad de noi prin opulenta nesimtita, nemuncita, grobiana…si cuvintele nu s-ar termina pentru acesti indivizi care „se cheama oameni”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate