O metoda inedita de a face publicitate

7

GRUP-EST-SECURITYGRUP-EST-SECURITY este o firma de paza si protectie care a gasit o metoda inedita de a promova si brandul de GRUP-EST-SECURITY si serviciile cu care vor sa intre mai puternic pe piata .
Metoda de reclama a GRUP-EST-SECURITY consta in parcarea pe una dintre arterele principale de circulatie din Piatra Neamt a 6 masini noi , inscriptionate cu numele firmei si serviciile pe care le presteaza .
Apreciem ca fiind ingenioasa si eficienta aceasta forma de promovare a GRUP-EST-SECURITY .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. craiul spune

    lasa ca au bani sa plateasca amenzi de aceea ii fura oamenii lor la motorina si altele ca in loc sa plateasca salariile dau pe amenzii.ce sa faca si ei saraci mai o motorina mai una alta.ce scot pe aste ii dau simbata la club unde se si inbata in frunte cu directorul zonal al lor si mai fac si scandal ….bineinteles inbracati ca de sa se vada unde prasesc…

  2. GEO B spune

    ce destept esti dar sa vad cum te vei descurca atunci cand o sa vezi multe dovezi

  3. GEO B spune

    DE CE MI-ATI STERS COMENTARIUL DESPRE DIRECTORUL DE LA BAIA MARE RUS DANIEL CEL CARE PRETINDE SERVICII IN FAVOAREA LUI DE LA ANGAJATI SI FOLOASE NECUVENITE CUM AR FI TUICA [ PALINCA ] ? ? ?

    ADMIN : Ati folosit un limbaj injurios sau ati comentat in alta parte sau nu aveati calculatorul in priza .

  4. DANIEL spune

    pai au luat masini noi si agentii mor de foame

  5. Vasiliu Tudor spune

    @Vlad: Abonamentul/lună pentru un loc de parcare e 124 Ron x 6 maşini = 744 Ron. Ieftin şi de impact. Chiar am trecut de câteva ori prin zonă întrebându-mă ce-o fi cu maşinile acolo.

    Apreciez şi eu ca fiind, într-adevăr, o metodă de promovare gândită profesionist.

  6. vlad spune

    Oare platesc parcarea la ora?

  7. Marius spune

    Intradevar, ingenioasa metoda. Pe langa recmala, mai demonstreaza si puterea lor financiara avand in dotare atatea autovehicule.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate