Să promovăm împreună examenul de maturitate

1

Tineretul conservator alături de organizaţia de femei a acestui partid şi-a propus să dea o mână de ajutor tinerilor de clasa a XII-a care vor susţine în vară examenul de bacalaureat.
La sediul partidului se organizează meditaţii şi evaluări gratuite pentru elevii interesaţi să îşi completeze şi consolideze cunoştinţele. Aceştia pot opta pentru grupa de istorie, geografie, limba şi literatura română sau matematică.
„ Prin intermediul acestui proiect ne dorim să creştem promovabilitatea examenului de bacalaureat, care în ultimii ani a fost extrem de scăzută. Ne propunem, astfel, să venim în sprijinul tinerilor care consideră că îi putem ajuta să promoveze acest examen de maturitate sau, de ce nu, să ia chiar note mari, devenind oameni de nădejde ai ţării” a precizat Liliana Hurgheş, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator Neamţ.
„Suntem încântaţi că am putut să cooptăm în echipa de lucru a acestui proiect o mână de profesori generoşi şi cu inimă mare, care şi-au rupt din timpul lor liber şi şi-au arătat disponibilitatea de a se dedica acestor tineri care au nevoie de ajutor în pragul bacalaureatului” a declarat Alexandra Nichita, preşedinte a Organizaţiei de Tineret a PC Neamţ.
Tinerii interesaţi să participe la meditaţii şi evaluări sunt rugaţi să ia legătura cu echipa de la PC la telefon: 0748 807339, pe e-mail la [email protected] să se prezinte direct la sediul Partidului Conservator din str. Ozana nr. 9.

Art. pub.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Matei spune

    Felicitari pentru intiativa!
    Din pacate, nu stiu ce sorti de izbanda vor avea, si meditatorii si elevii. Problema e una de sistem. Nu ar trebui obligati toti elevii de clasa a XII-a sa dea bacul. Nu toti sunt capabili de un examen de genul asta. Ar trebui sa ne intoarcem la sistemul in care existau licee teoretice unde erau copii foarte buni, licee industriale unde se dadea si bac la final dar capatau si anumite competente si scolile profesionale unde se invatau meserii si se finalizau studiile cu examene practice.
    Degeaba obligi niste copii care au intrat la un asa-zis liceu tehnologic cu 2 si 3 sa invete 4 ani romana si matematica, cand ei ar fi mai buni sa invete o meserie decat romana si matematica. Vor pica si anul asta 50% bacul si iarasi se va face mare tam-tam. Cand, de fapt, cei 50% care iau bacul sunt cei care il luau intotdeauna, in liceele bune, iar restul de 50% sunt victime ale sistemului – nu li se ofera o alternativa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate