Actiune a Politiei Transporturi Neamt

0

Politisti din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Neamt, au actionat la data de 01 mai 2013, pe raza judetului, în vederea mentinerii unui climat de ordine si sigurantă, în statiile mari de cale ferată, zonele adiacente acestora si pe trenurile de călători, pentru asigurarea unei prezente active a elementului politienesc în zonele aglomerate si implicit asigurarea unui climat de sigurantă pentru călători si bunurile acestora, cât si pentru identificarea si luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care nu-si justifică prezenta în statiile de cale ferată si pe trenurile de călători, predispuse la comiterea de fapte antisociale, ocazie cu care au fost obtinute următoarele rezultate:
În cadrul actiunii a participat un număr de 6 politisti, care au efectuat activităti de patrulare pe un număr de 8 trenuri de transport persoane si au aplicat un număr de 10 amenzi contraventionale în valoare de 1000 lei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate