Cum se schimba un viceprimar la Girov ?

2

In articolul de astazi va aratam doar cum se schimba un viceprimar in comuna Girov iar in zilele urmatoare va vom arata si ce fac alesii din aceasta comuna . Va garantam ca nu ati mai vazut asa ceva .

Si ca sa va starnim curiozitatea va oferim cateva franturi din ce urmeaza sa vedeti .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. tache constantin spune

    Buna ziua,autorul acestui articol ar trebui sa prezinte si punerea in functie a domnului Sarion Florinel,un „afacerist” cu 4 firme dintr-un grup de oamnei „pestriti” din Italia.De ce nu prezentati situatia domunului Enache , ” sforarul din tururesti” care a gestionat in zilele de mandat ale domnului sarion cateva ha.
    Domnule reporter va rog sa specificati ca aceste articole, sunt sursa „de familie”, poate ca baiatul domnului Enache, care poate va este coleg, ar trebui sa fac o anliza de familie si sa-si vada de atributiunile care le are.
    Este dureros cand intradevar este pus in fuctie un om ca Andries Valeriu, care spune lucrurilor pe nume si care nu are nici cea mai mica pata, sper sa faca ordine si sa prezinte munca de teren a ” clanului – Enache, Guriuc,Sarion. Va rog sa prezentati adevarata situatie si sa sprijiniti adevarul, cu stima.

    1. costi spune

      Domnule Tache constantin,oare nu sunteti dumneavoastra acela care ati fost viceprimar iar pe vremea dumneavoastra faceati niste circuri de nedescris drept dovada aduceti-va aminte atunci cand a-ti candidat la primar valoarea dumneavoastra sa ridicat la 50 voturi din 2000 de votanti reali.Mi-ar fi rusine si sa ies in drum .Mai ieri ati adus toate institutiile pentru o pensula de var spalata in garla .Daca nu stiti sunt inregistrate comentariile la adresa dumneavoastra tot in acest ziar …..cautati titlul.. Sedinta de consiliu local de la Girov
      In privinta acestei sedinte sunt o adunatura de pensionari care numai de oameni nu-i intereseaza Bietii oameni se duc la primarie de 12 ani sa-si resolve problemele si ies cu ele mai rau incurcate.Personal am vazut cu ochii mei o batranica care nu avea trecuta in titlu o suprafata de teren de 500 mp,a venit la primar acesta a zis ca se rezolva si dupa ce a plecat batrana la chemat pe Sebastian si ia pus in vedere ca trebuie sa-i ia batranei acel teren .Poate vreodata se va indura bunul Dumnezeu si va face dreptate si peste Girov care de 12 ani a fost si este condusa numai in balamuc de acest primar diliu care dezbina si guverneaza ca un nemernic neavand mila de nimeni si nimic.Dumnezeu sa dea sanatate lui si familiei sale !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate