A patra sesizare pe care o primim in legatura cu sectia boli infectioase de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt

7

spital piatra neamt

Pe parcursul ultimului an am primit 4 sesizari de la persoane diferite in legatura cu modul in care doamna Dr. ROMAN EUGENIA – Medic Primar la sectia boli infectioase intelege sa isi faca meseria .
Absolut toate sesizarile se refereau la faptul ca doamna Dr. ROMAN EUGENIA a refuzat sa primeasca mita chiar daca pacientii au insistat . Mai mult de atat, odata cu aceste sesizari, pacientii ne-au precizat ca si personalul din aceasta sectie s-a purtat exemplar, lucru diametral opus cu ce au trait in alte sectii din spitalului din Piatra Neamt .
Unul dintre pacienti ne-a declarat ca la un moment dat vazand ca asistentele se poarta frumos si doctorita refuza mita a crezut ca situatia lui este foarte grava si ca va muri , negasind alte explicatii pentru refuzul de spaga si comportamentul uman la care a fost „supus” .
Desigur ca nestiind cine este cea care se face „vinovata de refuz de spaga” am fost la doamna Roman Eugenia la „sectia de contagioase” si am instiintat-o de „reclamatiile” primite dar domnia sa a refuzat politicos sa dea un interviu si a avut un comportament de doamna in adevaratul sens al cuvantului .
Cu siguranta noi avem capacitatea de a sanctiona mediatic neregulile din sistemul de sanatate nemtean si la fel avem capacitatea de a evidentia lucrurile bune care din pacate sunt prea putine dar suntem curiosi oare conducerea spitalului sau a Consiliului Judetean Neamt au capacitatea macar de a recompensa in vreun fel pe cei care se evidentiaza pozitiv ?

Iosub Robert
Nu vrem ca prin acest articol sa aducem atingere imaginii celorlalti angajati ai spitalului dar din pacate cititorii nostri nu ne-au mentionat intamplari similare in alte zone ale spitalului sau cu alti medici cu exceptia doamnei Suzana Constantinescu de la pediatrie despre care am scris un articol la vremea respectiva .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. Anca Tomulescu spune

    Tot respectul și stima pentru d-na dr. Roman!!!! Acum 17 ani am cunoscut-o , același comportament ireproșabil până în prezent, o DOAMNA în adevăratul sens al cuvântului!

  2. popirda madalina spune

    Pot confirma,cele spuse mai sus,in articol…si eu am ramas impresionata de comportamentul si civilizatia personalului din acesta sectie…si eu am avut-o ca medic curant,tot pe D-na DR.Roman Eugenia si asta se intampla acum o saptamana… Felicitari personalului!!!!

  3. Daniel Vinca spune

    Normalul devine anormal pentru ca este raritate.
    Tot la capitolul „asa da” – pe bune! – va mai zic un nume: doctorita Ilie de la Urologie. Toata stima!

  4. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Pai si un astfel de medic n-are loc pe un scaun in fruntea intregului spital? Intrebare retorica desigur.

    ADMIN : Doamne Fereste ….vreti sa se molipseasca si ceilalti si sa devina oameni ?:)

  5. cititor ziar de piatra neamt spune

    Am avut fata internata in aceasta primavara pe aceasta sectie a avut o pneomonie …..
    Sincer NU stiu cine este aceasta doamna….am vorbit cu o doctorita …era etate purta o pereche de ochelari , blonda daca NU ma insel…..sincer sa fiu foarte frumos sa comportat…

    NU am incercat sa-i dau spaga , dar nici nu mi-a dat de inteles asa ceva….

    In rest sa ne rugam la dumnezeu sa avem parte numai de astfel de doctorii….

    Toti ar trebui sa inteleaga ca, NU iau nimic cu ei in mormant…..si trebuie sa-si ajute aproapele….

    Cei care asteapta SPAGA le transmit pe aceasta cale traditionala urare : SA UMBLE CA BANUL pe care il impune sau il primeste …

  6. popa gheorghe adrian spune

    Hehehe…da crede cineva ca daca mori doctorii nu-ti iau banii? EU AM EXEMPLU IN FAMILIE!!! VIU SAU MORT MASINA DE FACUT BANI FUNCTIONEAZA!!!

  7. Leo Taxil spune

    O cunosc personal pe d-na doctor Roman si intr-adevar este o persoana de o inalta calitate profesionala si cu o tinuta morala ireprosabila, asa cum ar trebui sa fie toti acei care si-au facut din juramintul lui Hipocrat un juramint de credinta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate