Un jandarm a prins, in timpul sau liber, doi hoti in flagrant

0

Marti 23 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Neamţ, fiind cu familia, în timp ce se deplasa spre casă, în zona Pieţei Bistriţa, din mun. Piatra Neamţ, a auzit în spatele său, la mică distanţă strigătele unei femei, aceasta reclamând că a fost atacată şi i s-a smuls lanţul de aur pe care îl avea la gât.
Jandarmul a observat în apropiere doi tineri, de aproximativ 17 ani, ce au fugit imediat şi au încercat să se ascundă printre blocuri, a alergat după ei, reuşind să-l prindă, să-l imobilizeze şi să-l reţină pe unul dintre aceştia. În timp ce-l imobiliza pe cel prins, celălalt a încercat să-şi scape partenerul atacându-l din spate şi prinzându-l de gât pe subofiţer.
Alertat de cetăţenii care s-au adunat în jur şi de faptul că subofiţerul a primit ajutor de la un bărbat care a intervenit, al doilea făptuitor a fugit pe una dintre străzile din zonă.
La scurt timp a sosit la faţa locului o patrulă auto din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, alertată prin numărul unic de urgenţă „112”. Aceştia au condus la sediul poliţiei pe făptuitorul prins de subofiţer şi victimă în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate