Strazi insangerate

1

În ziua de 21.04.2013, în jurul orei 17.43, pe DN 2, în comuna Horia, a avut loc un accident rutier din care au rezultat 2 răniti grav, 2 răniti usor si decesul unei persoane în următoarele împrejurări:
Din cercetările efectuate de politisti s-a stabilit că în timp ce Ș. Rareș, de 37 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe DN 2, cu direcția de mers Roman – Bacău, din cauza consumului excesiv de alcool, rezultatul alcoolscopic fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul autoturismului, a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de deplasare și ajuns pe trotuarul amenajat pe DN 2, a surprins și accidentat mortal pietonul B. Beatrice, de 29 de ani, din sat Lutca, comuna Sagna, judetul Neamt. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui S. Rares si A. Costel, de 36 de ani, din comuna Filipesti, judetul Bacău si rănirea usoară a lui D. Vasile, de 56 de ani, din Bacău si M. Ciprian, de 28 de ani, din comuna Horia
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

În ziua de 21.04.2013, în jurul orei 16.40, pe DJ 156 A, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane în următoarele împrejurări:
Din cercetările efectuate de politisti s-a stabilit că în timp ce S. Stefan, de 56 de ani, din Bacău, conducea un autoturism, pe DJ 156 A, cu directia Girov – Dobreni, a surprins si accidentat grav minorul C. D., de 10 ani, din comuna Dobreni, care circula cu aceeasi directie de mers, pe o bicicletă, a schimbat brusc directia de mers spre stânga, fără să se asigure si să semnalizeze.
Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier Piatra Neamt.

În ziua de 21.04.2013, în jurul orei 21.21, în comuna Grumăzesti a avut loc un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane în următoarele împrejurări:
Din cercetările efectuate de politisti s-a stabilit că în timp ce P. Mihai, de 64 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 155 I, în satul Topolita, comuna Grumăzesti, a surprins si accidentat mortal pietonul S. Petru, de 45 ani, din comuna Grumăzesti, care se afla întins pe carosabil pe sensul acestuia de deplasare. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Si eu care ma gandeam ca daca sta militia rutiera cu radaru-n copac nu se mai produc accidente.Asteptam cu interes urmatoarea „actiune a politiei rutiere”,cu toate „aparatele radar” din dotare pe soselele frumosului nostru judet.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate