Ambasadorul Republicii Macedonia în România a fost oaspetele Prefecturii Neamt

0

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a primit ieri vizita protocolară a Excelenţei Sale, Ambasadorul Republicii Macedonia în România, domnul Pandele Lazarevski. În cadrul întâlnirii s-a discutat cu privire la stabilirea unor legături între instituţii, autorităţi publice şi agenţi economici din judeţul Neamţ şi Republica Macedonia şi la identificarea unor domenii investiţionale de interes comun, în vederea dezvoltării cooperării bilaterale.
„Doresc să identificăm o serie de domenii de investiții și să asistăm pe viitor la inițierea unor afaceri între investitorii din județul Neamț și cei din Macedonia. Putem să ne bazăm în acest sens pe experiența camerelor de comerț bilaterale, să organizăm o serie de misiuni economice, de întâlniri ale oamenilor de afaceri pe domenii punctuale” a declarat prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.
Prefectul a făcut o scurtă prezentare a elementelor de atracţie pe care judeţul Neamţ le are: mănăstiri, vestigii istorice, Parcul Naţional Ceahlău, lansând o invitaţie pentru Excelenţa Sa în vederea promovării potenţialului turistic şi economic.
Excelenţa Sa a mulţumit pentru calda primire şi a asigurat autorităţile din Neamţ de toată disponibilitatea Domniei Sale în vederea realizării unor legături cât mai puternice între judeţul Neamţ şi Macedonia.
La întâlnire au mai participat viceprimarul municipiului Piatra Neamţ, Aurelia Simionică, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, Mihai Apopii şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Andrei Ignat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate