Tineri agresivi, potoliti de jandarmi

0

Duminică 14 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, echipa de intervenţie a Detaşamentului de Jandarmi Mobil a fost solicitată prin numărul unic de urgenţă 112 la o benzinărie de pe b-dul Decebal, din Mun. Piatra Neamţ, unde avea loc un conflict violent în care erau implicaţi mai mulţi tineri.
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, unde pe terasa benzinăriei au observat şase tineri foarte agresivi şi care erau despărţiţi cu dificultate de agenţii de pază care asigurau obiectivul.
A fost aplanat conflictul, iar din declaraţiile celor implicaţi a rezultat că scandalul a fost unul spontan, tinerii, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au lovit cu pumnii, au răsturnat mai multe obiecte de mobilier şi au spart mai multe pahare şi scrumiere.
În urma primelor verificări, au fost identificaţi, constatând că se numesc: Ionuţ O., de 26 de ani, Mihai C., de 22 de ani, Andrei N., de 20 de ani, Marian O., de 24 de ani, Lucian F., de 23 de ani, Codruţ M., de 24 de ani, toţi din Piatra Neamţ.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate