Greseala lui Gabriel Visan

3

Dupa cum stim cu totii , vicepresedintele CJN , Gabriel Visan a fost inlocuit cu un alt PNL-ist , Ignat Andrei . Dincolo de discutiile sterile despre politicienii gabriel-visannostrii nemteni carora in curand li se va interzice accesul la TV inainte de ora 24 pentru ca seamana a sex in grup ce fac ei , vedem un tanar liberal care culmea mai si credea in valorile liberale cum a fost sacrificat in numele coabitarii vulturilor politici ce fac cercuri pe deasupra ciolanului nemtean .
Desi nu il putem compara pe domnul Gabriel Visan cu fostul viceprimar Dragos Chitic sacrificat si el pe altarul coabitarii , va putem spune ca domnul Gabriel Visan chiar venise cu ganduri idealiste de  munca si de adus proiecte europene si chiar vroia sa faca ceva .
Greseala principala a domnului Visan este aceea de a incerca sa planteze  panselute pe tarlaua pe unde trec bizonii . Mai concret , tanarul Visan a intrat in cercurile CJ echipat cu un bun simt adus de acasa , cu un avant tineresc si pofta de munca cultivata prin scoli si cu inariparea voturilor primite in campanie dar ce sa vezi , treaba cu „flower power” nu tine atunci cand intri in lumea smecherilor denumiti sugestiv politicieni . Degeaba a incercat Visan sa bage panselute in teava lui Tarata si floricele in tunurile PDL caci mercenarii nu au ezitat nici o secunda sa il execute fara sa conteze nimic .
Neconsiliat sau imposibil de consiliat din cauza unui caracter prea decent , tanarul Visan a fost exclus prin usa din dos si nici nu va mai fi primit sau luat in seama pana cand nu va deveni un razboinic cu palosul gros si voce impunatoare . Din pacate oamenii tineri care vor sa munceasca cu adevarat in politica nemteana nu vor fi acceptati niciodata decat daca vor avea constructia barbateasca si nesimtirea necesara sa se ia de guler cu adversarii si cand e necesar sa zbiere la cei care mug .
Dincolo de drama personala a lui Visan, se poate observa de la mare departare slaba factura a colegilor care nu au sarit nici unul in apararea lui, ci dimpotriva, l-au lasat sa devina tinta bascaliei lui Tarata si Gheorghe Stefan aflat in sala la destituire si care vorbea neintrebat cum ii este obiceiul .
De acum incolo Gabriel Visan are doua variante : sa se consoleze cu gandul ca nu are dotarile necesare unei ascensiuni politice in Neamt sau sa lase la o parte bunul simt si sa plece la razboi , varianta care se cam bate cap in cap cu caracterul sau .
Pe aceasta atitudine de no-combat, PNL-ul nemtean are sanse sa ramana in istorie acolo unde a fost bagat de bratieni .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Pacat ca a fost inlaturat nedemocratic un tanar liberal care reprezenta viitorul in cadrul PNL.Gabi Visan a fost presedinte la tineret chiar voia sa schimbe ceva in politica locala dar din pacate cu o floare nu se face Primavara.Intradevar nu prea avea expierienta necesara,nemaiavand o functie si nefiind familiarizat cu jocurile de culise.Este tanar,din greseli invata si isi da seama cam cum se face politica in Romania,dar nimic nu este pierdut,a capatat o oarecare expierenta si sigur o sa-i prinda bine pe viitor.Capul sus Gabi,asa e roata,de jos ai urcat sus si acum esti iar jos dar cei care nu au fost alaturi vor avea nevoie cu siguranta mai tarziu de aportul tau!Toate la timpul lor,va veni si timpul tau.Oricum la noi in Neamt se pare ca este o rocada a politicienilor,cei de ieri pe cai mari azi sunt pe magarusi iar cei de ieri plini de datorii sunt azi pe caii cei mari,doar temporar.Succes Gabi,fii tare!

  2. Privitor spune

    Visan era dintr-un joc, altul decat a INTERESELOR politicienilor „profunzi” Ursarescu-Pinalti-Constantin.

  3. Victor spune

    Cred ca va inselati. Marea greseala a lui Visan nu e tineretea – ca are timp sa invete, ci faptul ca a acceptat sa fie calul de bataie a lui Ursarescu. Practic a fost sacrificat de orgoliile prostesti ale sefului. Cata vreme o sa fie sub papucul lui nu o sa-si poata manifesta personalitatea. E baiat bun si are timp si capacitate ca sa-si revina. Eu ii doresc succes in continuare si sa nu uite ca oamenii buni isi gasesc locul in societate mai devreme sau mai tarziu. Loviturile de genul asta sunt inerente, mai ales in politica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate