COMUNICAT DE PRESĂ Monica Anton

8

Astăzi, 12.04.2013, am solicitat Consiliului Local, înlocuirea mea din funcția de viceprimar, cu consilierul local al PP – DD, Grigoraș Adrian.monica-anton
Am luat această decizie, ca urmare a faptului că am înaintat la A.N.I., analizarea posibilei incompatibilități între funcția de viceprimar și profesia de avocat.
Totodată, voi înainta prefectului județului Neamț o solicitare, în sensul de a verifica, in mod oficial dacă in evidențele „C.M.I. URBAN Piatra – Neamț” și „S.C. DRUPO S.A.” există vreun contract de asistentă juridică, încheiat de cabinetul meu de avocatură „Monica Anton” și aceste două societăți.
Toate aceste demersuri le fac, pentru a demonstra lipsa de fundament, a acuzelor ce mi-au fost aduse.
Răspunsurile ce le voi primi de la cele două instituții, le voi face publice prin comunicat de presă.
Până la soluționarea solicitărilor mele, voi rămâne consilier local și îi asigur pe cei peste 6000 de alegători ai mei, precum și pe cetățenii municipiului Piatra – Neamț că le voi susține interesele în cadrul Consiliului Local.

OPINIA REDACTIEI :Sursele noastre spun ca doamna Monica Anton a fost fortata sa isi dea demisia ca sa nu fie data afara din PPDD la cererea lui Gheorghe Stefan . Ce presiuni au fost asupra viceprimaritei nu vom sti poate niciodata sau poate vom afla cand va intelege doamna Monica ca presiunile si atacurile la adresa ei nu se vor termina niciodata si daca vrea sa reuseasca in politica trebuie sa lupte . Viitorul le va lamuri pe toate .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Mos Craciun spune

    Meciul Pinalty – Craciun = 1-0

  2. Georgel spune

    De unde era de la PPDD mincinostii lui OTV ? Bine ca a plecat mai bine cu hotii decat cu imbraligatorii aiai de la otv .

  3. Cumatru spune

    Nu isi dadea demisia daca nu facea furaciuni ca sa o aiba primaru la mana . Asta e smecheria e la mana lui si asta e .

  4. cetatean simplu spune

    Hahahahahahahaha a facut-o Gigi la psihic de a demisionat . Bravo Gigi rupe capul la fraeri .

    1. Gabi spune

      Sa vezi tu hahahahahahahaha cand o s-o ia la psihic Pinalti!!!

  5. I.I> spune

    De ce nu pleaca de tot monica la alt partid unde sa fie lasata macar sa vorbeasca contra PDL sau nu exista un astfel de partid in Neamt ?

  6. Alina spune

    Pacat pacat pacat
    nu mai deschide nici dracu gura de acum la primarie
    iar ppdd poate sa inchida au aratat ce slugi PDL sunt

  7. Matei Alexandru spune

    Am crezut ca are cineva sange in instalatie in orasul asta . Monica esti cea mai mare dezamagire si pentru stefan si pentru mine care te-am votat . Trebuia sa ma astept de la PPDD sa ingroape securea razboiului la primul strigat de lupta a lui Pinalti . Hai pa .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate