Jandarmii redirectioneaza 2% din impozitul anual pe venituri către diferite unităţi de cult sau asociaţii nonprofit

0

Aproximativ 50 de jandarmi nemţeni au hotărât şi anul acesta să redirecţioneze suma de până la 2% din impozitul anual pe venituri către diferite unităţi de cult sau asociaţii nonprofit (ex. Asociaţia de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale „Luceafărul” care are ca obiect de activitate integrarea, sprijinirea şi ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi – sindrom down, autism, afecţiuni neuro-locomotorii).

Daniela Coman – Preşedinte ANSPNS Luceafărul:
„Fără această sursă de finanţare, la momentul actual este cea mai importantă, nu am putea să ne susţinem activităţile care vin în sprijinul recuperării şi integrării sociale a beneficiarilor noştri. Mulţumim jandarmilor că sunt alături de noi din anul 2008 şi aşteptăm şi alte instituţii sau persoane fizice şi juridice să se implice în ajutorarea acestei categorii atât de defavorizate din punct de vedere social.”

Informaţii suplimentare
Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia persoane fizice pot să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie). Cei 2% sunt din sumele reţinute deja de statul român ca impozit pe venit, dumneavoastră putând doar să le daţi o altă destinaţie, neimplicând suplimentarea impozitului anual pe venituri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate