Consilierii judeteni cu caciula in mana la usa lui Tarata

2

Image0004

Suntem incremeniti la citirea acestei hartii si nu intelegem absolut deloc de ce majoritatea consilierilor judeteni a ajuns in situatia penibila si injositoare de a face cereri scrise ca sa aiba acces la informatii care nu doar ca au un statut de informatii publice, dar mai mult de atat, Consiliul Judetean Neamt este obligat prin lege sa le faca publice intr-un proces verbal si pe site-ul institutiei .
Cu tot respectul pentru consilierii USL dar nemtenii nu i-au trimis acolo sa stea ca niste mamaligi cu caciula in mana si sa fie bataia de joc a functionarilor care primesc ordine de la Tarata .
Daca un consilier judetean nu este destul de inteligent si barbat ca sa obtina fara caciuleala o hartie care este publica prin lege si trebuie sa faca cereri scrise si plecaciuni la poarta presedintelui, ar fi mai bine sa isi dea demisia pentru ca e prea mic pentru o lupta asa de mare .
Poate , daca o tin tot asa in stilul mamaliga ,  „barbati” de la USL , data viitoare stabilesc si un reprezentant care sa stea cu cererea in mana , in genunchi si cu capul plecat , in secretariat la don’ Tarata pana ce il baga cineva in seama ………

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. MOTANUL DE PE ACOPERIS spune

    FETELE PALIDE DE LA USL CU CEI MAI MARI SECURISTI IN FRUNTE:DVC (DAN VASILE CONSTANTIN),,SENATOR CHELARU (PUPICC)A LUI SORIN OVIDIU VINTU CARE I-A TRAS FOARTE MULTE (VINTURI AERALE)PE CARE NICI PESTE 100 ANI NU V-A REUSI SA MIROASE AUTENTIC” CARE FACE TOATE HIRTIILE IN LOCUL LOAZELOR. SE STIE ACEST SUPER SENATOR FACE TOT RAUL JUDETULUI FIIND SI JACMANITORUL CAIMACULUI JUDETULUI NEAMT SI AVIND CA ARNAUTI PE CEI DE MAI SUS.NISTE LICHELE SLUGARNICE CARE BLOCHEAZA BUNUL MERS AL JUDETULUI. EVIDENT TREBUIE C J SA LE DEA LISTA PENTRU CA NU STIU SA FOLOSEASCA VOTUL ELECTRONIC SI CINE A TRADAT.TRADARE ,TRADARE DA SA STIM SI NOI CINE CU CINE VOTEZA PENTRU A FI DATI AFARA (VEZI CAZUL ARNAUTU). DISCIPLINA DE PATRID KAZONA.

  2. Toader Crater spune

    Problema nu este ca oamenii fac o cerere, ci faptul ca tovarasul Tarata refuza sa le dea date celor din PDL, dupa ce in sedinta striga cu toata gura ca datele sunt publice si orice cetatean are acces la ele. Orice cetatean, numai cei din USL nu! Propun schimbarea denumirii din CJ Neamt in TCE Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate