Se cauta sef de serviciu la Evidenţa Persoanelor Piatra Neamţ

0

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de şef serviciu – Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Piatra Neamţ, judetul Neamţ.
Concursul se organizează la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamţ în data de 30 aprilie 2013, ora 10:00 – proba scrisă.
Dosarele de inscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării in Monitorul Oficial, partea a III a, la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ.
Dosarul de inscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art 49 din H.G. nr. 611/2008, modificată şi completată de H.G. nr. 1173 din 2008.
Candidaţii trebuie să indeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile de participare sunt:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în ştinte juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe ingineresti sau ştiinţe economice;
– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.
Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia (detalii) se afişează la sediul şi pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici www.anfp.gov.ro şi pe site-ul Primăriei municipiului Piatra Neamţ www.primariapn.ro.
Relaţii suplimentare se pot obtine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici la nr. de telefon 0374.112.726 şi la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamţ, tel. 0233218991 int . 219/235.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate