Un drum de importanta judeteana ?

16

asfaltare

Cutreierand meleagurile judetului Neamt am dat peste un drum „fain” asfaltat dar care duce din mijlocul campului pana nicaieri si implicit are un trafic de o masina la foarte multe ore . Am incercat sa gasim logica drumului si teoretic ar putea sa fie o prelungire care sa uneasca Ghigoiesti de drumul ce duce spre Hanul Ancutei sau o fi ceva ce ne scapa noua .
Interesant este ca pentru acest drum ce traverseaza campurile si are un trafic ocazional s-au gasit resurse financiare sa fie asfaltat in timp ce alte drumuri sunt vai de mama lor . Daca e sa ne amintim numai de cei din comuna Valeni nu vom intelege niciodata cum in mijlocul campului se poate turna asfalt dar unde trebuie nu prea .
Poate suntem noi prea carcotasi dar constitutia ne permite sa ne exprimam opinia, motiv pentru care va solicitam si opinia dumneavoastra , a cititorilor si poate reusiti si identificarea importantei drumului prin vreo harta rutiera.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
16 Comentarii
  1. mircea spune

    Postati articole fara sa ma documentati. asta inseamna sa faci presa de doi lei.
    Drumul ala face legatura intre ghigoiesti si centrul administrativ al comunei. daca nu folosesc acel drum, cei din ghigoiesti ocolesc si fac un traseu de 15 km ca sa ajunga la primarie, politie si alte institutii.
    DA, a meritat acel drum pentru ca deserveste 600 de oameni si scoate multe utilaje agricole de pe drumul national.
    punct desteptilor !

  2. legio spune

    Nu mai vorbiti de drumuri nationale,judetene si strazi municipale ca mi se face rau. Spuneam cu ani in urma ca acest pseudoprimar nu este in stare nici sa carpeasca gaurile din asfaltul turnat in perioada primarului Rotaru. Nenorocitul asta de primar ar trebui linsat ptr ce a facut cu acest oras, ne-a facut telegondola,partie de schii care nu se foloseste decat 2 luni, fantana cantatoare care mananca banii, tunele fara nici o utilitate iar drumurile orasului au ajuns ca niste araturi, in care pietrenii isi distrug masinile si raman fara banii pe care ii dau pe reparatii.

  3. ciprian spune

    acest drum poate duce undeva dar am gasit un drum judetean la iesirea din Pascani spre Roman care incepe ca un drum de tara vreo 3 km dupa care incepe o bucata de asfalt can palma cam de 1 km dupa care incepe iar drum de tara iar tot acest drum este peste campuri iar la mare distanta incepe iar asfaltul deoarece intri in comuna Miroslovesti.Nu pot intelege cum de nu sunt bani ptr asfaltari iar drumarii toarna asfalt pe camp.Oare cine este sef la consiliul jud Iasi si ce consilieri are?

  4. samael spune

    Nu cumva e ferma marelui fermier județean? Știe cineva?

    1. Mihai spune

      Ferma de care intrebi este al unui domn Apetrei iar drumul respectiv este foarte util atunci cand vrei sa scapi de dealurile de la Girov si Stefan cel Mare atunci cand mergi(sa zicem)de la Razboieni la Dulcesti.Eu il folosesc in permanenta de cand l-am descoperit.Si cu siguranta sunt multi ca mine.

  5. mihaela spune

    La Alexandru cel Bun ,toate aproape toate drumurile sunt asfaltate,inclusiv drumul care leaga Bitca Doamnei de Vaduri,si trece si el pe malul apei,pe citiva km. fara sa fie case,dar e un lucru extraordinar ca s-a facut si poti merge civilizat.Cei de la comune cu banii din fonduri propii si fonduri europene nu pot repara drumurile nationale si drumurile judetene.

  6. mihaela spune

    daca primarul a obtinut fonduri pentru drumurile din comuna si le-a modermizat pe toate,bravo lui, acces la fonduri le-au avut toti primarii.Sunt comune care nu au facut nimic,de ce,cine i-a oprit?

  7. LA BRUTARIE spune

    LA BRUTARIE cu ei care au aprobat sa bage banii aici in timp ce multe alte drumuri pe unde se merge la greu sunt gaurite toate .

  8. Vieru spune

    Cat de bou sa fii sa bagi banii statului sau banii europeni in asfalt pe un drum pe care nu trece aproape nimeni .
    Cunosc drumu de cativa ani si e cel mai bun exemplu de cheltuiala ineficienta in acest judet .

  9. Loscu Valentin spune

    Bunicii mei stau intr-un sat pe langa Piatra Neamt si asteapta sa li se asfalteze drumul de pe vremea lui Iliescu . Poate vine smecherul ala cu ferma sa faca un siloz si la ei in sat sau poate Udrea macar sa vina in campanie ca altfel oamenii de rand nu conteaza in acest judet .

  10. un taran spune

    Ti’ asfaltiez’ io’ pi’ tini’ !!!!

  11. nemtean spune

    Daca vedeti nu este absolut nici o casa pe langa acest drum . E drumul care duce de nicaieri pana undeva :))

    1. gabriel spune

      casa, casele pot aparea pe urma. infrastructura mai intai! cine stie ce viloaie apar in viitor?

  12. DUCU spune

    Inainte era doar un drum de tara pe care nu mergea mai nimeni , acum este singurul drum asfaltat cu o banda pe care il stiu eu .
    Din cand in cand are refugii ca sa se fereasca soferii cand vin din contrasens .
    Nici nu intra in discutie ca cineva a facut o smecherie ca sa bage aici asfalt . Ori ca sa fie smecher cel de la ferma ori ca sa ingroape niste bani in camp .

  13. mickey999 spune

    Drumul face clar legatura intre cladirile respective din Sud (ferma sau silozuri) cu 208G care te scoate la E85.
    Vezi a cui e afacerea aia (ferma sau silozuri) si intelegi al cui este drumul de fapt.
    Se prea poate sa aibe mare importantza…pentru afacerea omului, desigur.

  14. samael spune

    Vă scapă ferma de la capătul drumului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate