La Piatra Neamt se schiaza si se face reclama platita pentru a atrage turistii ?

4

Recent am pus mana pe o revista unde reclama este intermediata de un fost consilier local PDL si am vazut ca se schiaza la greu , de asemenea am mai vazut si alte reclame intarziate cu schiatul la Piatra Neamt . Cand am intrat pe site-ul Perla Invest , un alt site pietrean luat de la o gazduire si intretinere gratis si dus unde trebuie , ce sa vezi ? Vesti bune . La Piatra Neamt se schiaza .
In curand se va schimba CA-ul de la Perla Invest si implicit conducerea si sa vezi atunci cata treaba vor avea organele de ancheta cand vor incepe sa transpire hartii bine dosite pana acum .
schii

Ionel V.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Andrei Baciu spune

    De azi inainte am sa te strig:”robert-spume la gura”. Cat de dus cu capu tau de frustat esti daca iti faci comentarii singur si apoi raspunzi la ele. (Am verificat ip ):)))))))

    ADMIN : Nu stiu ce probleme de IP aveti si ce verificati dvs. acolo pentru ca nu aveti absolut nici o posibilitate sa verificati din exterior asa ceva dar iata ca ne pierdem iar timpul cu tot felul de gogomanii si va raspundem .
    Comentul la care faceti referire e scris de la un PC ce are IP din clasa 204.45.*.* iar raspunsul admin de la un PC cu IP din clasa 109.100.*.*
    Teoretic nu ar trebui sa ne batem capul sa va raspundem dar nu ne putem abtine de la a va ajuta sa va faceti de ras cum s-a mai intamplat si in multe alte cazuri .
    Va asteptam in continuare cu alte comentarii hazlii . Sa aveti o zi frumoasa in continuare 🙂
    PS: Daca doriti pentru dumneavoastra personal pot veni cu un laptop si sa va permit accesul in interfata de admin sa vedeti cu ochii dumneavoastra minunea cu IP-urile 🙂

  2. Atodiresei Cristian spune

    Baciule mai taci putin ca iei bani si faci reclama la partie in revista aia de pe vremea cand erai consilier . Mai taci putin poate spune cineva ce ai facut pe la Perla sau ce ai facut cu panoul cu leduri sau multe alte dracovenii suspecte de penalitate .
    Mucles si stai ascuns vreo cativa ani sa uite lumea de tine poate te vedem dupa aia cu un portbagaj de ML plin cu doasare penale .

    ADMIN : Nu e corect sa taca .Toata lumea are dreptul la propia opinie . E de apreciat ca spune ce are de spus cu nume si prenume, situatie in care noi suntem obligati sa respectam dreptul la libera exprimare .

  3. Andrei Baciu spune

    Nu e ionel, e robert si habar nu are ca la Piatra s-a schiat si duminica 31.03.2013. Robert e genul de destept care nu stie sa schieze dar se pricepe la schiat. Si tot el e cel care atunci cand vrea sa fie penibil, ii reuseste.

  4. Cristi Nedelciuc spune

    Ionele, n-ar fi rău să pui mâna pe manualul de limba română de clasa a 3-a și să înveți cum e cu semnele de punctuație. În rest s-auzim de bine 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate