Prinsi în flagrant în timp ce sustrăgeau fier vechi si cărămizi

0

În ziua de 27.03.2013, în jurul orei 17.00, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei Municipiului Piatra Neamt, care executa serviciul de patrulare pe str. Dumbravei, a observat în curtea unei societăti mai multe persoane care sustrăgeau fier vechi.
Politistii au identificat respectivele persoane ca fiind: S. Ciprian, de 29 ani, S. Ghiocel, de 20 ani, S. Dragos, de 28 ani, S. Maricel, de 21 ani, S. Ionel, de 27 ani, toti din Piatra Neamt si S. Gheorghită, de 19 ani, din Tg. Neamt. Cei 6 tineri au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Piatra Neamt pentru continuarea cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârsirea infractiunii de furt calificat.
În ziua de 27.03.2013, în jurul orei 17.00, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei Municipiului Piatra Neamt, care executa serviciul de patrulare pe str. Dumbravei, a observat în curtea unei societăti mai multe persoane care sustrăgeau cărămidă.
Politistii au identificat persoanele respective ca fiind: C. Constantin, de 56 ani, N. Ion, de 39 ani, C. Claudiu, de 32 ani, toti trei din comuna Bârgăuani, B. Ioan, de 29 ani, M. Aglaia, de 35 ani, A. Dumitru, de 34 ani, toti din Piatra Neamt. Cele 6 persoane au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Piatra Neamt pentru continuarea cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârsirea infractiunii de furt calificat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate