Incendii in Neamt

0

Incendiu în municipiul Roman
(21.03.2013)

La ora 09:58, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în toaleta Şcolii nr. 3, din municipiul Roman. A ars bazinul din material plastic al toaletei.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de fumatul în locuri nepermise.

Incendiul în satul Valea Arini, comuna Bălţăteşti
(21.03.2013)

La ora 10:34, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ au fost alertaţi şi au intervenit cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Mariei S., din satul Valea Arini. În incendiu, au ars cca. 6 mp astereală din scândură şi depunerile interioare de pe coşul de fum.
Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum, ca urmare a utilizării sobei fără curăţarea acestuia.

Incendiu în municipiul Piatra Neamţ
(21.03.2013)

La ora 13:53, în dispeceratul unităţii s-a primit un apel prin care a fost anunţată producerea unui incendiu pe domeniul unei societăţi comerciale din municipiul Piatra Neamţ. Pompierii militari pietreni s-au deplasat la locul producerii evenimentului cu 1 autospecială de lucru cu spumă şi 6 subofiţeri, unde au intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars deşeuri de rumeguş pe o suprafaţă de cca. 10 mp.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului o constituie fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.
Incendiu în satul Horia, comuna Horia
(22.03.2013)

La ora 11:03, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112” a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa lui Cristinel V., din satul Horia. La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii militari romaşcani cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie şi 1 ambulanţă S.M.U.R.D., unde au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars: acoperişul casei (astereală din lemn cu termoizolaţie din vată minerală şi învelitoare din tablă) pe cca. 120 mp, elemente de mobilier din 2 camere de locuit de la etajul I, elementele de construcţie ale unei magazii, cca. 1 mc material lemnos şi cca. 700 baloturi cu materiale textile. Incendiul s-a propagat la gospodăria lui Gheorghe B., unde a ars acoperişul unei magazii pe o suprafaţă de cca. 15 mp. Echipajul care încadra ambulanţa SMURD a intervenit pentru a acorda primul ajutor medical calificat Rodicăi M., în vârstă de 48 de ani, care a suferit un atac de panică, după care au transportat persoana la Spitalul Municipal Roman.
Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum.
Incendiu în oraşul Tîrgu Neamţ
(22.03.2013)

La ora 16:28, în dispeceratul Unităţii s-a primit un apel telefonic prin care a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa lui Vasile C., din oraşul Tîrgu Neamţ. La locul producerii evenimentului s-a deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie, unde au intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum, ca urmare a utilizării sobei fără curăţarea acestuia.
Incendiu în satul Brusturi, comuna Brusturi
(22.03.2013)

La ora 17:17, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112” a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa Mariei D., din satul Brusturi. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ s-au deplasat la locul producerii evenimentului cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă, unde au intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie scânteile provenite de la coşul de fum necurăţat de funingine.
Incendiu în satul Săbăoani, comuna Săbăoani
(22.03.2013)

La ora 19:59, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112” a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa Feliciei B., din satul Săbăoani. Pompierii militari s-au deplasat la locul producerii evenimentului cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie şi 5 subofiţeri. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie jarul provenit de la coşul de fum.

Incendiu în satul Filipeşti, comuna Filipeşti (judeţul Iaşi)
(22.03.2013)

La ora 20:03, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi cu privire la producerea unui incendiu la locuinţa lui Vasile A., din satul Filipeşti. La locul producerii evenimentului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă cu 4 subofiţeri. Au ars depunerile interioare de la coşul de fum.
Incendiul a fost iniţiat, cel mai probabil, de jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum necurăţat de funingine.
Incendiu în satul Poloboc, comuna Rediu
(22.03.2013)

La ora 20:33, în dispeceratul unităţii s-a primit un apel prin care a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa lui Gheorghe L., din satul Poloboc. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii militari pietreni cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum, ca urmare a utilizării sobei fără curăţarea acestuia.
Incendiu în satul Traian, comuna Zăneşti
(23.03.2013)

La ora 02:08, prin sistemul de apel unic 112 a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa Anei U., din satul Traian. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii militari pietreni cu 1 autospecială de lucru au apă şi spumă şi 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie. Au ars: depunerile interioare de pe coşul de fum şi izolaţia din poliuretan din jurul acestuia. În incendiu, s-au degradat o parte din cărămizile din care a fost construit coşul de fum.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum.
Incendiu în satul Săveşti, comuna Răuceşti
(23.03.2013)

La ora 02:35, în dispeceratul unităţii s-a primit un apel prin care a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa Mariei C., din satul Săveşti. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ s-au deplasat la locul producerii evenimentului cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 6 subofiţeri. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului o constituie coşul de fum necurăţat de funingine.
Incendiu în satul Petru Vodă, comuna Poiana Teiului
(23.03.2013)

La ora 11:09, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112” a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa lui Toader B., din satul Petru Vodă. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Poiana Teiului, care au intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars: depunerile interioare de pe coşul de fum şi ursoaica din podul locuinţei.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de scânteile provenite de la coşul de fum, ca urmare a utilizării sobei fără curăţarea acestuia.
Incendiu în municipiul Roman
(23.03.2013)

La ora 21:25, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi cu privire la producerea unui incendiu la 1 container pentru deşeuri menajere, amplasat pe strada Sucedava, din municipiul Roman. Pompierii militari au intervenit cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars: containerul din plastic şi cca. 50 kg deşeuri menajere.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului o constituie folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

Incendiu în satul Miron Costin, comuna Trifeşti
(24.03.2013)

La ora 13:45, în dispeceratul unităţii s-a primit un apel prin care a fost anunţată producerea unui incendiu la 1 fost conac boieresc, actualmente aflat în proprietatea primăriei comunei Trifeşti. La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 9 subofiţeri, unde au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars: cca. 150 mp tavan din lemn, grinzi şi stuf.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de jocul copiilor cu focul.

Incendiu în satul Iungani, comuna Mirceşti (judeţul Iaşi)
(24.03.2013)

La ora 20:48, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112” a fost semnalată producerea unui incendiu la locuinţa Mariei F., din satul Iungani. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii militari romaşcani cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de scânteile provenite de la coşul de fum, ca urmare a utilizării sobei fără curăţarea acestuia.

Incendiu în satul Şerbeşti, comuna Ştefan cel Mare
(24.03.2013)

La ora 23:15, pompierii militari pietreni au fost alertaţi cu privire la producerea unui incendiu la locuinţa lui Constantin S., din satul Şerbeşti. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. Au ars depunerile interioare de pe coşul de fum.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de scânteile provenite de la coşul de fum, ca urmare a utilizării sobei fără curăţarea acestuia.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate