Şedinţă Dialog Social

0

 

Prefectul George LAZĂR a participat vineri, 22 martie a.c. începând cu ora 10.00, la şedinţa Comisiei de Dialog Social, întrunire organizată la solicitarea filialei Judeţeane Neamţ a Sindicatul Lucrătorilor Poştali din Româna pentru a se analiza problemele cu care se confruntă lucrătorii din Poşta Română.
Printre problemele ridicate de sindicalişti se numără: îngrijorarea pentru viitorul locurilor de muncă, în raport de anunţatele disponibilizări şi se solicită managementul CNPR, soluţii pentru consolidarea Poştei Române şi respectarea unor prevederi ale Contractului Colectiv de Muncă. La nivelul judeţului Neamţ, sindicaliştii sunt nemulţumiţi de decizia impusă de părăsirea vechii clădiri a poştei şi funcţionarea Oficiului în spaţii închiriate, cu preţuri ale chiriei mai mari decât preţul zonei, în timp ce spaţiile proprii cad în paragină.
„Am luat act de nemulţumirile şi solicitările dumneavoastră şi vă asigur că vom transmite raportul şi punctul dumneavoastră de vedere, Guvernului României. Instituţia Prefectului va face, prin canalele de care dispune conform legislaţiei legale, un exerciţiu de lobby pe lângă instituţiile centrale, în vedere găsirii unor soluţii de ieşire din impas. Referitor la spaţiul în care Poşta îşi desfăşoară activitatea, vom analiza situaţia pentru a vedea exact care este soluţia potrivită.” a declarat prefectul George Lazăr.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate