Mihai Farcasanu si-a dat demisia din PP-DD

3

Mihai Farcasanu si-a dat demisia din PP-DD. Pe cale de consecinta, la urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean, acesta va fi demis din functia de consilier judetean.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. stie el cine spune

    il cunosc ff bine pe farcasanu si va garantez cu mana pe inima ca este un excroc din toate punctele de vedere! am si eu un proces cu el si nu imi va scapa nenorocitul dracului! daca il prind prin piatra ii rup capul!el fuge cand ma vede dar tot pun eu mana pe el!

  2. terente spune

    este in regula si va multumesc.deci farcaseanu nu si-a dat nici o demisie ci a fost exclus din pp.ddultimul dosar penal inregistrat la judecatoria p.neamt a confirmat cele sustinute de cunascatori la excluderea din partid.poate asa farcaseanu revine cu picioarele pe pamant si nu mai ameninta pe nimeni.nici asociatul sau din celalat dosar penal de la tribunalul neamt pentru evaziune nu se simte prea bine.tragerea de timp in acest dosar vine ca un bumerang si toate manevrele si speculatiile juridice nu ajuta la nimic.

  3. terente spune

    pot sa mai comentez sau am interzis.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate