La initiativa domnului consilier local Teodorescu Constantin , telegondola incepe sa umble la rentabilitate

1

In urma cu ceva timp , turismneamt-telegondolala o sedinta de Consiliu Local , domnul consilier Teodorescu Constantin a atras atentia asupra rentabilitatii sistemului de transport pe cablu din Piatra Neamt care umbla mai mult gol si face mai mult paguba decat profit .
Zilele trecute am observat si ne-a certificat si directorul societatii care administreaza telegondola ca aceasta se opreste atunci cand nu sunt calatori si chiar mai mult de atat uneori se asteapta sa se formeze un grup de calatori pentru a nu porni instalatia pentru o singura persoana .
Deci se poate .

Plaiesu Ioan

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vasile spune

    oprirea telegondolei nu este o solutie pentru rentabilizare, un neavizat „vede” aceasta o masura buna, este adevarat se scad putin cheltuielile cu energia, dar restul cheltuielilor care nu tin de perioada de functionare (salarii, amortizare, asigurari etc.)sunt aceleasi, solutia este sa creasca veniturile si cu vointa si implicare se poate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate