Vasiliu Tudor-Alexandru, elev la CNI Piatra Neamt, candidează pentru postul de ministru New Business

0

Tudor VasiliuVasiliu Tudor-Alexandru, elev în cadrul Colegiului Naţional de Informatică, în clasa a XII-a, participă la proiectul iniţiat de Lugera & Markler, cea mai mare companie de HR (Human Resources) din România. Detalii despre proiect puteţi găsi aici: http://www.lugerarepublic.ro/blog/regulamentul-oficial-al-campaniei-lugera-government/. Tudor este singurul elev acceptat în proiect, după o primă etapă de selecţie pe baza unei scrisori de inteţie şi a unui CV. Acum, proiectul este in faza campaniilor electorale, în care fiecare candidat trebuie să strângă, evident, cât mai mult voturi prin ce metode consideră el de cuviinţă. Tudor apeleaza la cititorii ziarpiatraneamt.ro in speranta că îl vor susţine în demersul său, pe baza unor argumente simple: 1) este singurul nemţean din concurs 2) este singurul elev din concurs. Campania electorala a inceput pe 11 martie la ora 00.00 si va dura fix 14 zile.

Click aici pentru linkul de votare

Tudor candidează pentru postul de ministru New Business (Sunt 7 departamente pentru care se poate candida). Tot în linkul de mai sus, lângă numele lui găsiţi şi scrisoarea de intenţie, respectiv CV-ul pentru care a fost acceptat.

 Noi l-am votat și sperăm că și dumneavoastră îl veți susține în demersul său.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate