La cererea cititorilor facem publica lista celor care au primit locuinte sociale in Cartierul Valeni cu chirie de 63 lei / luna

11

Mai multi cititori au solicitat sa facem publica lista celor care au primit locuinte sociale facute din banii pietrenilor . Unii dintre cititorii nostri s-au gandit ca ar fi corect sa stim cine sunt aceste persoane amarate care nu isi permit sa inchirieze o locuinta in conditiile pietei si prin bunavointa pietrenilor platesc doar 63 de lei pe luna .
Cei care va recunoasteti prietenii sau colegii printre asistatii sociali ar fi frumos sa-i ajutati si sa le acordati spijinul moral sa depaseasca momentul de criza in care se afla in vederea unei reintegrari sociale prin care sa isi recastige respectul de sine si sa se poata autointretine financiar .
Trebuie sa fim indulgenti si sa intelegem cu totii ca pentru unii oameni este foarte greu de suportat din punct de vedere moral in primul rand , sa traiasca cu un salar de peste 30 de milioane lei vechi si sa dea la chirie putin peste 500.000 lei vechi .
Oare ce nume celebre vom regasi printre asistatii sociali din cartierul Valeni ?
Iar pentru cei care nu au inteles nimic din demersul nostru, specificam ca nu contestam sub nici o forma faptul ca cineva a primit o locuinta mai mult sau mai putin meritata, ci incadrarea nesimtita la o chirie de doi lei a unor persoane ce au veniturile necesare inchirierii unei locuinte in conditiile pietei .

14321

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
  1. Magdalena spune

    Eu eram pe locul 34 cu 80 puncte și nu sunt trecuta pe lista, asa ca nu am luat(de anul trecut)

  2. Magdalena spune

    Vreau numele celor care au lua?

  3. Jiga Magdalena spune

    Vreau numele celor care au lua?

  4. Yasmina spune

    Daca vb rezolvati cv mai bn ati lua atitudine ca oamenii care au cu adv nevoie de o locuinta nu sio permit ca nu au ches pt domnul cu repartitia locuintei.

  5. Ionut Corfu spune

    Fiti siguri ca locuintele acelea nu s-au dat fara sa se respecte regulile si legile.Nu mai umblati dupa cai verzi pe pereti,cum bine zice o vorba de pe la noi. Stiu ca sunt niste baieti acolo care au fost ajutati.Insa documentele sunt bine facute si dosarul lor se incadreaza la caz social.Insa ma intriga atitudinea asta a unora,ca de ce e avocat si are locuinta sociala? Dar de ce e militian si are locuinta sociala?Daca aveau astia vreo vila venea imediat un retardat sa intrebe:da de ce are vila? Vai de ziua noastra!

  6. Patul lui Procust spune

    Numai nume sonore. Sa inteleg ca Dan Florea de la V10/4 este saracul arhitect-sef al municipiului?

  7. cititor ziar de Piatra Neamt spune

    @ Ionut Corfu
    De ce sa ne fie frica sa vb ??? Eu sunt unul dintre locuitorii de aici.

    Primele 10 vile au fost date din ordinul deffutatei Mihaiela Stoica – dar la fiecare vila sa introdus cate un caz social ;).

    Dar acum eu am o singura intrebare :
    De ce doamna avocat ANTON acum viceprimarita isi doreste sa preia acest departament ???

    Au un magnet avocatii la locuintele sociale ??

    Vrei sa sti ca aici isi petrec traiul si cei de la doi si un sfert – sunt si ei asistati sociali….poate NU sti.

    1. Ionut Corfu spune

      Dar de ce nu ar fi? La ora asta,ca sa-ti poti permite o locuinta cu banii jos (cash-cum se mai zice pe la noi pe la Moldova)trebuie sa ai un salar…da` un salar…da` salar mare de tot.Daca vrei sa obtii una cu un credit trebuie de asemenea sa ai un slar.Da` salar nu minciuna. Si atunci? Daca oamenii de acolo nu-si permit o locuinta si daca punctajul lor a fost mai mare decat al altora…ce ati vrea? Presupun ca ar fi fost mai bine sa se bage acolo toti manelistii ca sa iasa muci din toate vilele alea. Nu vreti decat sa moara capra vecinului.

  8. cititor ziar de Piatra Neamt spune

    La vila nr. 16 apt.3 se afla asistata sociala D-na avocat MATASEL ALINA .

    Cum a obtinut aceasta asistata sociala locuinta sociala va puteti imagina „eforturile ” depuse de aceasta pentru a obtine locinta sociata , mai ales ca, din 2010 NU mai raspunde penal conform :

    legea care la data 20 decembrie 2010 modificarile la Legea nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, legea de modificare fiind publicata in Monitorul Oficial in 28 decembrie 2010. Altfel spus, articolul “Amendamentul care ii scapa pe avocati de raspundere penala
    •25. Dupa alineatul (6) al articolului 37 se introduce un nou alineat, alin. (61), cu urmatorul cuprins: „(61) Avocatul nu raspunde penal pentru recomandarile si opiniile profesionale pe care le comunica clientului sau si nici pentru actele juridice pe care le propune clientului sau, urmate de savarsirea de catre client a unei fapte prevazute de legea penala. Prezentul alineat nu se aplica in cazul infractiunilor prevazute de Codul penal la art.155 – art.173, art.174 – art.192, art.197 – art.204, art.205 – art.206, art.236 – art.244, art.273 – art.277, art.279 – art.281, art.303 -art.307, art.308 – art.313, art.314 – art.316, art.317 – art.330, art.331 – art.347, art.348 – art.352, art.353 – art.355, art.356 – art.361.” e in vigoare de trei saptamani si produce efecte juridice. “

    Am avut ocazia sa cunosc o familie care au un copil cu probleme de sanatate foarte grave , nu grave si nu au unde sa locuiasca . Din cate am inteles de la aceasta familie ca au depus dosarul pentru o locuinta de cel putin 5 ani ….dar nu au depus „EFORTURILE ” pe care le-a depus asistata sociala avocata MATASEL ALINA din Baroul Neamt.

    1. Ionut Corfu spune

      Irelevant! De ce sa nu poata detine un avocat o locuinta sociala? Are si alte locuinte? Demonstrati! Asta e ca sa moara capra vecinului.Veniti cu altceva!

  9. Ionut Corfu spune

    Pe asta ati dat-o bine.Da bine rau.
    Exact ca in sociologie. Putem vedea aici ca nimeni nu are curaj sa dea in primire pe cineva.Oare sa fie toate locintele de acolo ocupate de „niste baieti”?Noaaa! Nici vorba.Doar ca le e frica la toti sa vorbeasca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate