Suspecti de furturi identificati de politişti

0

Politişti din cadrul Politiei oraşului Roznov au finalizat cercetările în două dosare penale şi au propus trimiterea în judecată a lui S. Radu, de 21 de ani şi S. Petru, de 19 ani, ambii din oraşul Roznov, suspectati de comiterea infractiunii de furt calificat.
În sarcina celor doi suspecti s-a retinut că, în noaptea de 23/24 ianuarie 2013, au pătruns, prin efractie, în locuinta unei femei, în vârstă de 70 de ani, din Roznov, de unde au sustras un generator electric şi o combină muzicală, bunuri în valoare de circa 800 de euro, iar dintr-o dependintă a unei biserici din Roznov au sustras o cristelnită din cupru în valoare de 1.800 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% .
Politişti din cadrul Postului de Politie Dochia au continuat cercetările într-o reclamatie de furt şi au identificat suspectul ca fiind B.R., de 17 ani, din comuna Dochia, judetul Neamt.
Politiştii îl suspectează pe tânăr că, în ziua de 19 februarie 2013, a sustras suma de 115 lei, de pe scaunul din fată al unui microbuz de transport în comun, de pe ruta Itrineşti – Dochia – Piatra Neamt, bani ce proveneau din încasări. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de Postul de Politie Dochia.
Politiştii Sectiei nr. 12 Politie Rurală Poiana Teiului şi ai Postului de Politie Ceahlău au continuat cercetările în două reclamatii de furt şi au identificat suspectii ca fiind D. Gheorghe, de 19 ani, C. Ioan, de 28 de ani, A. Alina, de 34 de ani şi G. Constantin, de 30 de ani.
În fapt, cei patru sunt suspectati că în noaptea de 17/18 februarie 2013, au pătruns în curtea Căminului Cultural din satul Bistricioara, comuna Ceahlău şi au sustras de la un autotractor doi acumulatori auto şi cantitatea de 50 litri motorină. De asemenea, din alt autotractor parcat în curtea unei locuinte au sustras doi acumulatori auto şi cantitatea de 250 litri de motorină. Valoarea totală a prejudiciului creat a fost estimată la suma de 5.100 de lei.
Politiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităti infractionale a suspectilor şi pentru recuperarea prejudiciului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate