Nemtenii au votat USL …..a venit vremea sa-i intrebam ce au facut

4

Nu e un secret ca publicatia noastra a sustinut USL in campaniile electorale si nu e un secret ca cel putin la ultima campanie au castigat cu un procent pe care nu il va mai avea nici o formatiune politica sau alianta din Romania in urmatorii 100 de ani .
Singurul secret care ramane de nepatruns este ce face USL-ul pentru nemteni .

Iosub Rbert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Stefan spune

    E mai rau, cei mai multi din USL sunt intr-o complicitate pe fata cu Pinalti si cu interlopii de la PP-DD!E simplu, au impartit Apa- serv ,Drupo si banii la judet, la Piatra-Neamt Pinalti face ce vrea si isi pastreaza toti oamenii, iar fraierii asteapta schimbarea.Cat despre deconcentrate, am citit ca la Garda de Mediu vine sef Petrariu, fost viceprimar PDL la Targu -Neamt, plecat de la PDL fiindca s-a certat cu Arnautu si cu alt mafiot PDL-ist-Stoica.De altfel, Petrariu e vechi prieten si colaborator al lui Pinalti, recuparat de Arsene -valutistul PSD

  2. JOJO spune

    fratilor sa spun eu cum stau lucrurile pt. ca stiu cu lux de amanunt: in primul rand „ilustrii” din USL s-au vazut cu sacii in caruta si nu-i mai intereseaza decat matul lor! pai lumea a iesit la vot sa scape de ciuma portocalie si culmea toti sefii usl stau „capra” in fata lui Pinalty!! la URBAN aceeasi conducere, seful pitii centrale acelasi apropiat al lui jiji, la finante tot fostul pdl-ist, la DSV toto ULEA SORIN argatul lui jiji si lista poate continua!!!! chiar nu le este putina rusine si nu au sanga in pasarica(vorba altui cosmopolit vopsit politic ROTARU) SA SCHIMBE SEFII DE DECONCENTRATE??!!! SA VA FIE RUSINE CA NU MERITATI NICIUN DRAM DE RESPECT. VLAD MARCOCI, URSARESCU, DRAGUSANU, TAPU, IGNAT,ARSENIE, DORMITI IN PAPUCI SI VA PLACE SA VA COMPLACETI IN ACEST MARASM JEGOS??!!! SPER CA CETATENII NU VOR UITA CEEA CE ATI PROMIS SI CEEA CE FACETI! RUSINEEEEEEEE!

    1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

      Fratello, strigi ca din gura de sarpe, ca le stii pe toate… Cea mai buna treaba e sa spui cum te cheama, ce nume ai. Daca ceri cuiva probe materiale, trebuie sa o faci fara masca, daca acuzi pe cineva trebuie sa o faci fara masca. Daca ai sange in instalatie, fa o treaba in nume personal, barbateste, ca sa te creada lumea. Asa e fair play. In rest, mai devreme sau mai tarziu, ai sa vezi cat de valabila e vorba > „Cu ce mana dai, cu aia primesti”. Multa sanatate!

  3. Patul lui Procust spune

    Cu alte cuvinte, USL-ul nu a facut nimic in 8 luni de zile. O femeie simpla e capabila sa dea viata in 8-9 luni, iar un grup de oameni alesi, cu scoli si experienta politica etc. etc. nu e in stare nici macar sa dea dovada de competenta in dialog. Nu le cere nimeni sa faca rachete spatiale, dar lucruri minore pentru ei sunt imposibil de realizat. 🙂 Se bate apa in piua ca Tarata e naspa, dar si USL-istii sunt incompetenti. Am scapat de dracu’ si am dat de tac’su.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate