Culita Tarata castiga pierzand totul

11

la-colt

Presedintele Consiliului Judetean Neamt a fost transformat usor usor in mobilier al institutiei fiind deposedat de controlul situatiei de o majoritate ostila care i-a luat pana si consilierii personali si i-a desfiintat proiectele , bugetul si ideile .
Cu o echipa foarte slaba din punct de vedere combativ si cu hoarde de lingai pe la usa , domnul Culita Tarata s-a luat dupa cativa sfatuitori depasiti de situatie si intr-un orgoliu de neinteles a deschis razboaie mai mult sau mai putin justificate pe toate fronturile .
Depasit numeric de „inamic”, domul Tarata s-a trezit in mijlocul unui razboi imposibil de gestionat si de un politician abil si cu echipa, ceea ce a dus la o izolare foarte rapida din punct de vedere politic si decizional , majoritatea consilierilor judeteni castigand batalie dupa batalie .
In acest context totusi , conform statisticilor noastre , Culita Tarata castiga simpatie populara prin victimizare datorita faptului ca se lupta cu o alianta tacita intre resul USL si PDL , alianta ce irita la maximum populatia care a votat USL si deopotriva pe cei care au votat PDL, ca sa nu mai vorbim de PPDD-ul care a scazut drastic in orice sondaje tocmai datorita asocierii cu cei pe care i-au criticat in permanenta .
Capacitatea PSD , PNL , PPDD si PDL de a se asocia in vederea incapacitarii domnului Culita Tarata poate constitui un avantaj major pentru UNPR in cazul in care presedintele CJN va sti sa foloseasca forta atacului si sa o canalizeze reactiv . Deocamdata nu se intrevede nici o posibilitate ca dmnul Culita Tarata sau echipa UNPR sa stie cum sa construiasca un contraatac pasiv ceea ce va duce la o foarte rapida pierdere de incredere din partea partenerilor politici la nivel local si national si la o stare de inutilitate politica majora , stare egala cu falimentul politic si de imagine a UNPR in frunte cu domnul Culita Tarata .
In varianta putin probabila in care domnul Tarata si UNPR vor gasi strategia si inteligenta necesare unei rasturnari de situatie, se poate ajunge la „decapitari” politice in masa in judetul Neamt si la instaurarea unei noi ordini judetene care sa  dureze foarte multi ani .
Cert este ca de acum, razboaiele politice judetene se vor purta in afara arenei politice, fiind foarte greu de gestionat , imprevizibile si fara reguli .

Adrian.I

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
  1. Ionut Corfu spune

    Ba da mai terminati odata! Uite ca acuma se reintegreaza PDL in PNL,UNPR in PSD si lucrurile revin la normal.Ca-n `90.Ce naiba aveti? Va fi pentru toata lumea.Lasa ca se mai fragmenteaza ei o data.Da nu acuma.Prin 2016.

  2. viorel spune

    Pinalty – Târita -PDL-A.P.E.L-hoti

  3. minte eleptica spune

    @Doina
    CORECT! da n-ar strica un interviu…ca asa, curaj din asta sub pseudonim..suntem satui

  4. JOJO spune

    Nu-l mai victimizati pe Tarata atata timp cat are de platit la stat 100 de miliarde de lei vechi, atata timp cat dosarele lui dospesc la DIICOT deoarece el este bun de muls bani fiind sponsorul tuturor celor care se perinda la putere etc! Probabil ca multi au uitat de renumitul mafiot GABI OPREA cel care in campania electorala era facut terci de PONTA, iar acum este vicepremier si presedintele UNPR partid care a coabitat cu Basescu taind pensiile si salariile, au fost partasi la toate jafurile facute in aceasta tara, iar acum vezi Doamne este o persoana onorabila!!!! Culita Tarata este presedintele UNPR? Este si despre ce vorbim?! Despre victimizarea unui personaj extrem de dubios care vrea sa puna ghearele pe acest judet si mai nou pe PSD?!! Haideti sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume, fara a manipula locuitorii acestui judet care s-au scarbit de neprihaniti de genul TARATA & COMPANY.

    1. Ionut Corfu spune

      Draga JOJO! Te rog sa te uiti bine la ce ai scris ca acusica-ti trimite ADMIN o echipa de filmare la „domitil`”

  5. Stefan spune

    Evident, politicianul abil care conduce din umbra campania anti-Culita, este dl. Gheorghe Stefan.Primarul din Piatra-Neamt controleaza PNL prin slugile sale Ursarescu si Tapu, o buna parte din PSD prin Ion Munteanu si Aurelia Simionica si chiar PP DD prin Marius Craciun.Arsene se invarte si el prin peisaj sperand sa prinda vreun ciolan, la fel ca Dan Constantin.Daca nu va reveni in PNL, Pinalti va avea grija ca in 2016, toti candidatii la primarie sa fie de-ai lui, ca nu cumva sa se scormoneasca dupa documente.Neamtul va ramane astfel un judet izolat la cheremul mafiei transpartinice a asfaltatorilor.

    1. iacob spune

      Aveti dreptate. Cred ca Gh. Stefan va fi foarte greu de scos din increngatura politica, chiar daca nu va mai fi primar. Va avea grija sa-si puna urmasi care sa-i acopere urmele. Mi-ar placea sa apara la alegerile viitoare o persoana independenta (da’ pe bune, nu ca pana acum) si sa le dea cu flit la toti. Eu as vota o persoana independenta – da’ nu plecata de prin PSD, PNL sau de aiurea.

      1. Ionut Corfu spune

        Cum? Persoana independenta? Ha ha ha! Si Oprescu la Bucuresti este independent.HI hi!

  6. Doina spune

    Bai mai lasati povestile astea despre maretul si strategul Tarata. Un comunist mincinos care a confundat judetul si politiccu fermele lui luate pe un leu de la partid in cardasie cu Hanganu fostul director de la Agroindustriala care le-a falimentat intentionat.
    De ce nu scrieti despre falimentul acela sau cum a cumparat Culita Ifetul si apoi a dat mii de oameni afara? Sau cum castiga licitatii la Romsilva avand datorii la stat. Intrebati pe Hanganu cum a falimentat Ferma de vulpi, Hotelul partidului UCA, si pe altii cum a luat Tarata pe ochi frumosi atatea firme pe care le-a falimentat ca sa le vanda la fier vechi si terenurile.
    Tarata, te vor ajunge lacrimile oamenilor pe care i-ai nenorocit.

    ADMIN : Trimitem o echipa de filmare la dumneavoastra sa va ia un interviu in care sa povestiti aceste lucruri ?

    1. domnu' dan spune

      Doina are dreptate, nu stiu de unde atata respect pentru un tepar notoriu. Mai e de precizat faptu’ ca, inainte de a falimenta firmele pe care a pus mana si a concedia angajatii, „competentu'” Tarata le-a platit munca cu ulei ranced, cartofi sub stas si..evident, tarata. Echipa de filmare o puteti trimite sa ia interviuri si aleatoriu, pe strada. Foarte multi nemteni „il iubesc” mult pe dl. Tarata, mult, mult de tot…

    2. Ionut Corfu spune

      Raspunsul lu` ADMIN la comm-ul Doinei mi se pare cel putin lipsit de obiectivitate.Ca sa nu spun ca suna ca un:”Sa moara ma-ta?”.Am observat si eu ca asa e de adulat Tarata asta de nu se mai poate.Ceea ce spune Doina este absolut adevarat.Stiu ca se vor trezi multi sa puna in fata replica aia fada;”Chiar asa? Aveti probe?” Pai proba ca tarata a falimentat niste intreprinderi este tocmai faptul ca ele nu mai exista.Adica..nu mai exista.Stiti? Ele nu mai sunt acolo.Si acum vrea sa ne arate cum poate el sa faca bine la tot judetul?
      Dar ce vorbesc eu aici? Scuze majoritatii populatiei judetului.Scuze! Omul are legitimitate.

      ADMIN : Raspunsul meu inseamna ca suntem o tara de anonimi care ne meritam soarta !!! De ce sa nu spunem in fata unei camere de luat vederi ce avem de spus ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate