Etapa interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale de Interpretare Instrumentală clasele III – VIII

0

In perioada 08-10 martie 2013, se va desfăşura la Piatra Neamţ, etapa interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale de Interpretare Instrumentală clasele III – VIII, la Liceul de Artă “Victor Brauner”, eveniment educaţional menit să stimuleze şi să promoveze valorile reale ale învăţământului muzical preuniversitar românesc.
Dorim să subliniem faptul că, alegerea Neamţului, ca loc de desfăşurare a acestei competiţii, este un semn de apreciere a valorii învăţământului nemţean, recunoscut pe plan naţional.
Precizăm că îi vom avea ca oaspeţi 172 de elevi calificaţi la această etapă, 50 de profesori îndrumători, corepetitori şi însoţitori din toate judeţele Moldovei ( Neamţ, Bacău, Botoşani Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea) şi 12 membri din Comisia Zonală de Evaluare a Olimpiadei.
Concursul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, Liceul de Arte ”Victor Brauner”, cu sprijinul Consiliului Local şi Primăriei Piatra Neamţ.

Inspector şcolar de specialitate,
Prof. Carmen Elena Blaga

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate