Alba – neagra cu declaratiile de interese

1

Dupa cum am vazut cu totii pe site-ul spitalului exista o declaratie de interese a domnului Ioan Lazar in care nu este trecuta firma la care detine 50% . Curios este faptul ca acum vedem o alta declaratie  pe site-ul ANI ,  care contine firma domnului Lazar , declaratie pe care cu toata raspunderea o suspicionam de a fi o facatura  si vom demonstra imediat acest lucru .
Sa vedem pagina ANI :

ani

Dupa cum poate vedea oricine cu ochiul liber pe site la ANI scrie ca declaratia a fost completata pe data de 05.10.2012 dar la fel de simplu daca descarcam documentul putem observa in proprietatile sale ca acest document , mai bine zis scanarea acestui document a fost facuta pe data de 14.01.2013 la ora 7.30 seara .

propietati

Cum o fi treaba asta cand ANI dateaza si listeaza  o declaratie de interese cu cateva luni inainte de a fi scanata si creata ca document electronic ?
Raspunsul la aceasta intrebare ne depaseste total si opinam ca depaseste cu mult chiar si organele de ancheta din judetul Neamt .
Deoarece cazul prezentat mai sus este mult peste puterea noastra de intelegere , pentru amuzament va putem povesti cum mai rade conducerea spitalului de Consiliul de Administratie .
In data de 15.02.2013 Consiliul de Administratie de la spital a cerut conducerii spitalului sa trimita suspiciunea de incompatibilitate a domnului Ioan Lazar catre A.N.I.  Dupa aproximativ 10 zile , pe data de 24.02.2013 spitalul nu trimisese inca nimic la ANI pe motiv ca nu a avut timbre si este nevoie sa faca o procedura de achizitie pentru procurarea produselor filatelice  .
Este sau nu tare treaba asta cu timbrele ?
Va dati seama ca doar in subordinea Consiliului Judetean se poate sa dai sarcina unui angajat sa trimita o scrisoare si el sa iti spuna dupa 10 zile ca nu are timbre . Desigur ca in mediul privat cineva era dat afara in secunda doi , dar asa asta e doar o alta poveste cu bugetarii noistrii .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. iobag in spital spune

    Tare e Dan Vasile Constantin care a crezut ca Lazar se va reclama singur la ANIshoara. Lazar, baiat obisnuit cu serviciile si cu declaratiile, a intarziat cat a putut trimiterea ca nu cumva o decizie rapida sa-l opreasca sa participe la concurs. In momentul de fata, 1-0 pentru Lazar, care i-a demonstrat lui Dan Vasile Constantin ca nu ajunge sa ai creier, trebuie sa-l mai si folosesti. Evident, il doare-n cur pe Lazar de consiliul de administratie si smecheria cu timbrele o demonstreaza cu varf si indesat. In concluzie nu am aflat nimic nou – Dan Constantin poate fi arestat pentru port inutil de creier iar Lazar e un monument de nesimtire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate