Tinerii conservatori au împărţit mărţişoare cu noroc

1

 

1 Martie i-a scos din casă pe tinerii conservatori nemţeni. Aceştia au dăruit un zâmbet şi un mărţişor tuturor celor pe care i-au întâlnit: doamne şi domnişoare dar şi domni, căci tradiţia în regiunea Moldovei spune ca pe data de 1 Martie bărbaţii sunt cei care primesc mărţişoare, urmând ca femeile să îşi sărbătorească ziua pe 8 Martie.
Acţiunea a avut loc nu doar în Piatra Neamţ ci şi în oraşul Târgu Neamţ. Mărţişoarele pe care tinerii le-au împărţit sunt personalizate cu sigla PC. Şi ca să le aducă un strop de noroc nemţenilor aceştia au ales să împartă câte un trifoi cu 4 foi.

martisor
„ Cred că am reuşit să aducem un zâmbet pe faţa celor pe care i-am întâlnit. Mulţi dintre aceştia uitaseră că este ziua de 1 Martie şi ne-au spus că de ani de zile nu au mai primit sau au dat un mărţişor. Ştiu că tradiţiile se uită de la un an la altul sau, mai bine zis, lumea nu mai are timp de acestea chiar dacă sunt menite să ne ţină uniţi ca şi naţiune, ca şi popor şi să ne bucure. Noi, tinerii conservatori, ne-am gândit să nu lăsăm să treacă oricum această zi ci să sărbătorim începutul de primăvară, în stradă, alături de nemţeni cu flori, mărţişoare şi gânduri bune.” a precizat Alexandra Nechita preşedintele Tineretului Conservator Neamţ.
Următoarea acţiunea va avea loc pe data de 8 martie, când vor fi vizate doar doamnele şi domnişoarele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. titi spune

    blue alinushhhh

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate