Lazăr re-reloaded

3

Domnul doctor Lazăr a fost numit din nou manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Decizia a fost luată de dl. Președinte Tărâță. Dr. Bararu a fost revocat prin primul act administrativ al președintelui CJ Neamț la revenirea din concediu.

Sursa: radunastasa.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

    Asa vor face patru ani si apoi inca patru si inca patru tot asa.

  2. Florin Constantin Roca spune

    Din pacate nu avem personalitati demne care sa-si dea demisia, ca doar este un bun profesionist si se poate descurca la cabinetul privat iar d-ul Tarata aplica tactica securista adica merge inainte cu aceeasi persoana in care are el incredere indiferent ca opinia publica nu este de acord mai ales ca si legea a fost incalcata.Se confirma expierienta lui de securist care nu aude nu vede si nu-l intereseaza ce zice lumea el merge inainte cu d-ul Lazar ca numai cu el poate impartii comisioanele din licitatiile care urmeaza si spera sa le duca la bun sfarsit.Speram ca managementul Spitalului sa se imbunatateasca si eventual organele abilitate sa-si faca datoria si sa vegheze ca regulile de piata sa fie respectate iar cei care continua cu vechile metode sa fie prinsi in flagrant.

  3. pietrean spune

    La Spitalul Jud. Neamţ în loc să existe preocupări manageriale, de coordonare şi bună administrare, deasemenea preocupări legate de grija faţă de pacienţi, acestea s-au transformat intr-un joc continuu „de-a v-aţi ascunselea” sau „baba oarba”. De ce credeţi ca nouă, pacienţilor şi nouă personalului medical ne pasă in asemenea măsură de toate jocurile de culise duse la nivelul conducerii Spitalului Judetean sau DSP-ului.
    Nu-mi amintesc ca în perioada când spitalul a fost cel mai prost administrat şi deloc coordonat, o perioada neagră greu recuperabilă material, respectiv perioada de manager a dr.Ghiţă,d-voastră ziariştii
    să fi fost la fel de implicaţi, să fi venit cu informaţii atât de rapide, dar insuficient documentate, multe dintre ele aducând a bârfe referitoare la tot ce se întâmpla la nivelul CA a Spitalului Judeţean şi DSP, bârfe care au ca efect preocuparea personalului de a comenta şi întreţinerea atmosferei de scindare a personalului medical funcţie de interesele şi relaţiile personale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate