Scandal la Eurovision: Cristian Prăjescu, pus la zid de “greii” muzicii românești

2

 

Lumea show-bizului este o junglă, iar cel mai tare s-a “urlat” la ediția din acest an a Eurovisonului. Dacă până în finală a fost oarecum liniște, după semifinalele de la sfârșitul săptămânii trecute, artiștii cu state vechi în lumea muzicii și-au scos colții și au mușcat din romașcanul Cristian Prăjescu, cel care, la doar 16 ani, a reușit să convingă publicul și juriul că merită să meargă mai departe. Ziarele de scandal din România îl așează în prim plan pe Gabriel Cotabiță, care, citat de ziarul Click, a spus „«The Best Thing In Life Is To Love» – Cristian Prăjescu – numit de specialisti Bryan Adams al României(!!!!!!!!) Cum????? Care specialişti? Când??? De ce??? Probabilitate 5%”.

În replică, fără a părea foarte mult afectat, dar extrem de serios, romașcanul Cristian Prăjescu spune că a fost un pic deranjat de răutățile unora, dar nu le va pune la suflet: “Am auzit aceste vorbe în semifinale, imediat după ce am terminat de cântat. Despre comparația cu Bryan Adams – nu eu am spus asta, ci mulți dintre membrii juriilor de la concursurile la care am participat. Eu sunt Cristian Prăjescu. Domnul Cotabiță și ceilalți domni care și-au dat cu părerea despre mine nu mă vor influența. Degeaba aș pune la suflet. Am văzut că mulți i-au “condamnat” pentru că s-au luat de “un copil”, dar eu nu mă voi lăsa în a realiza tot ce mi-am propus”.

Sursa: Ceahlaul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Trebuie sa promovam pe cei mai buni indiferent de varsta,asa a procedat Norvegia care a mers pe mana unui tanar de origine rus si au castigat,Suedia au dat sansa unei tinere de origine Marocana si au castigat ,de ce nu si Romania sa dea sansa unui tanar talentat care ar putea face o surpriza si sa faca cea mai mare reclama Romaniei care nu a facut-o Udrea cu frunza ei cu tot.Tot respectul pt d-ul Cotabita dar din pacate nu mai e demult de actualitate asta e viata cel mai bun sa fie promovat mai ales ca e tanar si talentat.

  2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Care-treaba cu dl. Cotabiță? Trebuie sa recunoastem ca respectivul nu e doar ”prajit”. Cotabita este deja ”fumat”. Pacat ca batranetea si kilogramele pe care le cara tot mai greu nu i-au adus si putina intelepciune! Cristian Prajescu are timp sa-i ”prajeasca” pe toti! Are tot ce-i trebuie: talent, credinta, ulei in candela si in tigaie! Eu îi doresc succes mare si putere de lupta victorioasa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate