„Targul Martisorului” la Scoala Nicu Albu

1

Duminica, 24 februarie, Scoala Nicu Albu (fosta scoala nr. 10) din Piatra Neamt a gazduit evenimentul „Targul Martisorului”. Evenimentul a fost practic o expozitie cu vanzare de martiosoare si felicitari realizate de elevii scolii.
Încercam sa-i implicam pe copiii nostri in manifestari ca cea de astazi, scopul nu este doar acela de a incuraja simtul artistic al copiilor, ci si acela de a mentine si dezvolta traditiile romanesti. De asemenea aceasta actiune a insemnat si o activitate comuna parinti-copii, fapt ce nu poate fi decat benefic pentru relatia parinte-copil. Pe aceasta cale vreau sa multumesc cadrelor didactice de la Sc. Nicu Albu si in special d-nei director Romita Lupascu, pentru implicare si sprijin in derularea acestor activitati. “ a declarat Carmen-Elena Nastasă- reprezentant AP Scoala Nicu Albu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Bogdan spune

    Felicitari pentru actiunile de genul acesta, care implica copii! Daca e un moment in viata unui copil in care trebuie sa invete sa-si puna in valoare intelgienta si creativitatea, cred ca acesta este momentul cel mai potrivit, mai ales intr-o actiune de genul unui „targ de martisoare” unde produsul muncii lor este apreciat si ii incurajeaza si pe viitor sa-si dezvolte creativitatea. Felicitari inca o data scolii Nicu Albu si in special dnei Carmen Elena Nastasa! La cat mai multe!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate