PPDD-ul face prima miscare lasand in ofsaid restul formatiunilor politice din Neamt

7

Daca in campania electorala am vazut mai pe toti politicienii rupand camasile de pe ei si promitand ca vor face curatenie, iata ca dupa campanie au inceput sa devina mai gingasi cand e vorba de luptat contra hotilor , mai cu batista pe tambal sau mai rabdatori in speranta ca autoritatile competente se vor autosesiza .
In acest context, iata ca noul presedinte PPDD Neamt , domnul Ciprian Serban, in calitate de reprezentant al Consiliului Judetean Neamt la Drupo, a dispus ca neregulile constatate sa fie anuntate in scris catre politia economica .Din acest motiv, am mers si am intrebat direct pe domnul Ciprian Serban cum stau treburile la Drupo .
Salutam acest demers al domnului Serban mai ales pentru faptul ca pana acum PPDD-ul a fost condus prin bezna de un alt lider aflat sub influenta intunericului si opinam ca astfel de miscari justitiare si populiste in acelasi timp ar putea sa relanseze PPDD-ul in plan judetean , desigur nu cu viteza cu care l-a ingropat fostul presedinte, domnul Mihai Farcasanu, dar orice drum incepe cu un pas .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

    As fi de parere sa nu va ambalati asa de tare.Mai aveti un pic de rabdare! Nu mai visati!

  2. gabi spune

    un partid costa bani, interesant este de unde ii aduce noul presedinte,pe care il felicit ca a preluat conducerea.interesant este daca organizatiile il urmeaza sau daca aduce oameni noi in partid sau daca il conduce doar de pe hartie cu 4 sau 3 consilieri judeteni, si 1 sau 2 consilieri municipali

  3. AAA spune

    Felicitari domnului Ciprian Serban pt. initiativa si pentru curajul de care da-ti dovata ,suntem mindri, ca astazi un tinar roznovean ,se zbate pentru jdetul nostru ,pentru transparenta banilor publici . Roznovenii sunt alaturi de dumneavoastra si va doresc ,sa aveti forta necesara de a arata nemtenilor ,care sunt aceste societati, care au iubit societatea CJ. Neamt si sa nu cedati celor care se vor plinge sau vor incerca sa ceara denaturarea adevarului ,prin simplu fapt ca societatile dumnealor au lucrat alaturi de firma Consiliului Judetaen Neamt .

  4. Neagoe spune

    In urma cu cateva minute se pare ca domnul Serban a fost chemat la vorbitor de cine credeti nimeni altul decat don Ciubotaru din Roznov in persoana. Are frica mare, dar daca se doreste ca PP DD sa ajunga departe trebuie aratat adevarul .

  5. Radu Nastasă spune

    Bravo lor pentru că au luat atitudine, nu doar la nivel declarativ! Domnul Șerban pare pus pe treabă așa că-i urez succes.

  6. terente spune

    apreciez curajul acestui tanar si daca continua si nu cade prada influentei sau banului poate fi luat in serios.foarte mult depinde de stationarea lui farcaseanu la pdl.si cu functie si fara functie farcaseanu ramane un pericol daca este lasat in ppdd si are aces in sediu.deja am vazut ca farcaseanu s-a aliat cu deputatul militian si nu dau importanta lui serban.multi au plecat sau nu au venit in ppdd din cauza lui farcaseanu.chiar daca este la cabinetul deputatului gherasim ramane in continuare in barca lui farcaseanu si reprezinta omul de legatura cu acesta,asa ca tinere fa ordine si afara dar si in ppdd neamt.

  7. JOJO spune

    Si uite asa se face mosierul TARATA CULI’ ca nu a mancat usturoi si nici gura nu-i miroase!! Ba da, el stie bine ca banii acarisiti cu dibacie de magician sunt in buzunarele unor persoane din anturajul lui! Este de laudat initiativa celor de la PP-DD care au sesizat organele statului sa vina cu VOLA si sa mazileasca aceasta OMERTA care a inghitit miliarde si miliarde din bani contribuabililor! Felicitari tanarului presedinte si echipei nou constituite in PP-DD si ar cam fi cazul ca dinozaurii politici care au patronat in stil mafiot judetul Neamt sa se duca in ……ca lumea s-a saturat pana peste cap de ei. Apropo, daca tot s-a schimbat conducerea acestui partid, cel mai corect ar fi ca turnatorii, delatorii si combinagii de teapa lui NIHAITA FARCASANU sa plece ca numai rau au facut acestui partid si multor oameni care au incercat intr-un mod sau altul sa faca politica.Felicitari pt. art si interviu d-le admin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate