PSD a stabilit de cine va fi condus in judetul Neamt

2

La acest sfarsit de saptamana au avut loc alegerile interne judetene la PSD unde Ionel Arsene a devenit din interimar presedinte ales .
Consideram ca fiind o alegere buna pentru PSD-ul nemtean deoarece Ionel Arsene a aratat ce poate la alegerile ce au trecut si detine caracteristicile de lider necesare strunirii celei mai mari formatiuni politice din Neamt . Ramane de vazut cum isi va construi echipa domnul Arsene Ionel si pe cati tradatori va accepta sa-i reevalueze .
Urmeaza o perioada economica extraordinar de grea pe care PSD-ul nemtean o va deconta masiv la urmatoarele alegeri ceea ce inseamna ca pentru a supravietui politic si ca imagine va trebui sa fie condus cu multa inteligenta de o echipa de profesionisti care sa construiasca imaginea partidului dincolo de orice combinatii politice si economice ce se vor ascunde in spate .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. terente spune

    alo alo, psd=istilor ati uitat un punct la ordinea de zi;FUZIONAREA CU UNPR.dragi trdatori de profesie in campania electorala defilati cu culita,patatul nu prea aparea pe la p.neamt.domnule harbuz pupai mana lui tarata acum pute.atunci de ce ati mai cedat cele doua locuri unpr-uluii.ei singuri nici nu aveau cu ce completa candidaturile.nu am crezut ca avem atati perversi politici care ce spun seara nu mai e valabil dimineata.ACEST TARGOVET NAPARLIT IL POATE MANEVRA ORICINE DORESTE EL HABAR NU ARE CU CE SE MANANCA POLITICA.psd o mare mocirla politica la neamt.

  2. Stefan spune

    Arsene -alt bisnitar, se potriveste perfect cu partenerii de gasca :Ursarescu, Tapu, Marius Craciun, si, cu voia d-vs ultimul pe lista, Pinalti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate