Telegondola functioneaza ca sa aduca profit orasului Piatra Neamt sau altcuiva ?

3

telegondola

Telegondola , frumosul obiectiv turistic de interes international , care  blocheza circulatia pe 10 km din cauza autocarelor cu turisti veniti sa vada minunea , in ultima perioada umbla mai mult goala carand aerul sau ceata din oras pe munte si invers .
Eficienta sistemului de transport pe cablu pietrean este clar cu mult sub orice limita economica acceptabila si asta se vede cu ochiul liber dar de ce trebuie sa functioneze goala ? Doar de dragul consumului de curent ? Oare nu ar fi mai economic ca telegondola sa mearga doar cateva ore pe zi si sa isi pastreze programul intreg doar sambata si duminica ?
Pietrenii clar sunt cei care pierd din plimbatul telegondolelor goale dar sa vedem cine castiga, iar aici gandul ne duce la cel care detine restaurantul  „Popasul haiducilor” aflat pe Cozla  si ce sa vezi este vorba tocmai de firma  „Authenthic Pub“ cea care vroia sa construiasca o cafenea in parc de au isterizat tot orasul .
Opinia noastra este aceea ca daca un smecher vrea sa faca afaceri, sa o faca pe banii lui, nu pe spatiul construit din banii nostri si luat la o chirie de ras , pe transport efectuat ineficient tot pe banii nostri, ca sa nu mai spunem de cata publicitate am vazut facuta pe banii nostri  la frumosul restaurant .
Deja primaria a amanetat si acceleratia gravitationala din oras pentru a garanta imprumuturile facute. Oare nu ar fi cazul de acum sa se stopeze smecheriile pe banii pietrenilor ?

Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

    Este cazul de mai demult tare sa se opreasca smenuiala.Dar smecherii de asta sunt smecheri.Casa ne smenuiasca pe noi.Cine crede ca se va tyermina cu asa ceva vreodata este cel putin nebun.

  2. zinaida spune

    Ar trebui ca L-V sa aiba program ceva 16 -22 iar S-D toata ziua

  3. popa gheorghe adrian spune

    O NATIUNE DE OI NASTE O HAITA DE LUPI…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate